banner308

Toroslar'da Şok Temizlik Ekipleri Mahalle Mahalle Çalışıyor

Toroslar Belediyesinin Şok Temizlik ekibi, daha temiz bir Toroslar için mahallelerde genel temizlik çalışması yapıyor.

Toroslar'da Şok Temizlik Ekipleri Mahalle Mahalle Çalışıyor

Toroslar Belediyesinin Şok Temizlik ekibi, daha temiz bir Toroslar için mahallelerde genel temizlik çalışması yapıyor.

22 Mayıs 2023 Pazartesi 15:44
Toroslar'da Şok Temizlik Ekipleri Mahalle Mahalle Çalışıyor

“Sokakta Temizlik Var” Projesi kapsamında rutin temizlik hizmetinin yanı sıra belli bir program dahilinde mahalleler köşe bucak temizleniyor.Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından titizlikle temizlenen sokaklar, vatandaşları da memnun ediyor.Ekipler bu kapsamda Güneykent Mahallesi'ndeki sokaklarda; çöp toplama, el ve makine ile süpürme, çim biçme, ot ve kurumuş dalların, boş arsaların, kaldırım üstü ve kenarlarının temizliği, moloz toplama, arazöz ile yol yıkama çalışması gerçekleştirdi.Sabahın ilk saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla sahada olan ekipler, çevre ve görüntü kirliliği oluşturan tüm noktaları da titizlikle temizledi. Ekipler, Güneykent Mahallesi’nin ardından genel temizlik çalışmalarına Halkkent ve Akbelen Mahalleleri’nde devam edecek.

BAŞKAN YILMAZ; “VATANDAŞLARIMIZA TERTEMİZ SOKAKLAR BIRAKIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan program dahilinde ilçe genelindeki tüm mahallelerin kapsamlı olarak temizlendiğini söyledi.

Çevre temizliği konusunda çok hassas olduklarını kaydeden Başkan Yılmaz; “Bu şehir, hepimizin. İstediğiniz kadar yatırım ve hizmet yapın. Yaşadığımız yer temiz olmazsa bu çalışmalar bir anlam ifade etmez. Toroslar Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hijyenik ve sağlıklı ortamlarda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak amacıyla özveriyle çalışıyoruz. Şok ekiplerimiz mahallelerimizde en ince ayrıntıyı bile atlamadan, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bunun yanı sıra çöp konteynerleri de belli periyotlarla ekiplerimiz tarafından temizlenerek, dezenfekte ediliyor. Pırıl pırıl bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev başında” şeklinde konuştu.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.