banner308

Vali Su Çanakkale Zaferini Kutladı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıldönü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Su Çanakkale Zaferini Kutladı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıldönü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

16 Mart 2019 Cumartesi 16:31
Vali Su Çanakkale Zaferini Kutladı.

Mesajında Su, Türk milletinin kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini daima kıracağını ve namahremine uzanan hain ellere asla geçit vermeyeceğini tarih boyunca kanıtladığını vurgulayarak, "104 yıl önce Çanakkale’de birbirine kenetlenerek sergilediği kardeşlik ruhu ile kazandığı aziz zaferle bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin eşsiz bir zafer kazanarak tüm dünyaya 'Çanakkale geçilmez' dedirten bu ruh, günümüzde ve gelecekte de vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza ve kardeşliğimize yönelik iç ve dış saldırılara karşı koymamızda bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Ecdadımızın bedenini siper ederek bizlere emanet ettiği aziz vatanımızı sonsuza kadar yaşatmak, ülkemizi dünyanın önde gelen devletleri arasına taşımak ve milletimizi çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine yükseltmek için bizler de birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü’nde başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi sonsuz, rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz" dedi. 

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 16.03.2019 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.