Van'da Vali ve Bakan Atalay'a protesto.

Bakan söz dinletemedi.

Van'da Vali ve Bakan Atalay'a protesto.

Bakan söz dinletemedi.

10 Kasım 2011 Perşembe 16:30
Van'da Vali ve Bakan Atalay'a protesto.

Van'da yıkılan otel önünde açıklama yapmak isteyen Vali Karaloğlu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ bir grup tarafından protesto edildi.  Van'da dün akşam meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan otel önüne gelen Vali Karaloğlu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ gazetecilere açıklama yaparken bir grup tarafından protesto edildi.
  
Bölgede bulunan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile beraberlerindeki Van Valisi Münir Karaloğlu, sabah saatlerinde incelemelerde bulunmak üzere Bayram Oteli'nin enkazının önüne geldi.
 
Otel enkazı önünde toplanan yaklaşık 300 kişi, Vali Karaloğlu’nu görünce "Vali istifa" diye bağırmaya başladı. Protestolar üzerine bakan Akdağ ve Yıldız, depremzedelerin yanına giderek görüşmek istedi. Vali Karaloğlu'nun ’Deprem bitti, yıkılmayan evlerinize girebilirsiniz." sözlerine öflekendiği belirtilen grup, Bakan Atalay'ın, "Bir dakika beni dinleyin" sözlerini de dinlemedi. Tepkilerin devam etmesi üzerine bakanlar bölgeden ayrıldı.
 
Bakanların ayrılmasından sonra grup protestosuna devam etmek isteyince polis gruba müdahale etti. Grubun dağılmaması üzerine polis direnen kişilere biber gazıyla müdahale etti. Olaylar daha fazla büyümeden yatıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.