Müzik ve tarihin iç içe geçtiği bu özel etkinlik, 21 Ocak 2025 Salı günü saat 14.00’da Mersin Arkeoloji Müzesi ve 22 Ocak 2025 Çarşamba günü ise saat 14.00’da Mersin Deniz Müzesi’nde gerçekleştirilecek.
Farklı dönemlerin ve kültürlerin izlerini taşıyan eserlerin, usta sanatçılar tarafından seslendirileceği konserlerde, başlıca solistler Aysel Cankatan, Nilsu Karaaslan, Kerem Yaman ve Korhan Dinçer olacak. Piyanoda ise Artem Reutov’un eşlik edeceği etkinlik, dinleyicileri adeta bir zaman yolculuğuna çıkaracak.
Müze konserleri, her ay geleneksel hale gelen ve büyük ilgi gören bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Etkinlikler ücretsiz olup, tüm sanatseverler davetli. Müzikal bir keşif yapmak ve tarihle iç içe bir gün geçirmek isteyenler için bu konserler kaçırılmayacak bir fırsat.
Mersin Portal-Haber Merkezi