banner308

Mersinli Senarist Sezay Tütüncüler’in Filmi "Azab-I Marid" Yakında Sinemalarda

Mersin’li senarist – Oyuncu Sezay Tütüncüler’in yazıp oynadığı film, yakında sinemalarda.

Mersinli Senarist Sezay Tütüncüler’in Filmi "Azab-I Marid" Yakında Sinemalarda

Mersin’li senarist – Oyuncu Sezay Tütüncüler’in yazıp oynadığı film, yakında sinemalarda.

08 Kasım 2022 Salı 10:42
Mersinli Senarist  Sezay Tütüncüler’in Filmi "Azab-I Marid" Yakında Sinemalarda

Sanat eğitimine Mersin Altan Erkekli Sahnesi’nde başlayan, Mehmet ÇetoTekkanat’ın öğrencisi Sezay Tütüncüler’in, senaryosunu yazıp, oynadığı Azad-ı Marid: Düğün adlı korku filminin çekimleri Erzurum’da gerçekleşti.

Yeni Güney Gazetesinden  Cahit Eryılmaz'ın haberine göre; Yönetmenliğini Cengiz Kaplan’ın yaptığı filmde; Cengiz Kaplan, Sezay Tütüncüler, Eylül Fahriye Mete, Gözde Hiçsanmaz başlıca rolleri paylaştılar. Filmin Konusuna gelince;  geçmişte mazlum bir kızın günahına giren erkekler, kızın nenesi tarafından lanetlenir ve gizemli bir şekilde hepsi kayıplara karışır. Bu olaydan kırk yıl sonra, bu ailede yaşayan son erkek çocuğu, hiçbir şey bilmeden ailesiyle köye tatil yapmak için gelir fakat lanet hala sürmektedir.

Sezonun en iddialı korku filmi olacağını belirten senarist oyuncu Sezay Tütüncüler; Sanat hayatına Mersin Altan Erkekli Sahnesi’nde Mehmet ÇetoTekkanat’ın öğrencisi olarak başladı. Daha sonra İstanbul’da sanat yaşamına devam eden Tütüncüler, birçok filmde rol aldıktan sonra senaryo yazarlığını da geliştirdi.

Yapımcılığını CKM Film’in üstlendiği, prodüksiyonu Karavan Film’e ait olan Azab-ı  Marid: Düğün filmi yakında korku filmi sevenlerin beğenisine sunulacak.
 

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.