banner308

AGİAD'dan Tüplü Dalış Gezisi

Aksaray Girişimci İşadamları Derneği Mersin'de üyelerine tüplü dalış gezisi yaptırdı.

AGİAD'dan Tüplü Dalış Gezisi

Aksaray Girişimci İşadamları Derneği Mersin'de üyelerine tüplü dalış gezisi yaptırdı.

11 Eylül 2013 Çarşamba 11:13
AGİAD'dan Tüplü Dalış Gezisi
Aksaray Girişimci İşadamları Derneği üyeleri, sabah erken saatlerde Aksaray'dan başlayan gezi programında, Mersin Boğsak bölgesinde teknede yapılan sabah kahvaltısı ardından gezi ve fotoğraf çekimleriyle hoşça vakit geçirdi. Dana Adası'nda ilk dalış bölümünün gerçekleştiğini belirten üyeler, şu ifadelere yer verdi: "Sırasıyla gruplar halinde dalış için hazırlanan iş adamları, profesyonel dalgıçlar eşliğinde suyun derinliklerine indi.



Profesyonel dalış hocası eşliğinde birebir 5-7 metre dalış gerçekleştirildi. Suyun altındaki dünyayı gözleme imkanı bulan katılımcılar, gördükleri güzellikler karşısında hayranlık ve şaşkınlıklarını gizleyemedi. İş adamları sırasıyla dalışlarını gerçekleştirirken, diğer katılımcılar da mavi sularda yüzmenin keyfini çıkardı. Hiçbir sorun olmaksızın tüm katılımcılar, dalış programına katıldı ve profesyonel dalgıçlarla dalışlarını tamamladı."
Son Güncelleme: 11.09.2013 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.