banner319

Ahmet Özer Hakkında 15 Yıla Kadar Hapis İstemi

Ahmet Özer Hakkında İddianame Hazırlandı: 15 Yıla Kadar Hapis İstemi

Ahmet Özer Hakkında 15 Yıla Kadar Hapis İstemi

Ahmet Özer Hakkında İddianame Hazırlandı: 15 Yıla Kadar Hapis İstemi

21 Şubat 2025 Cuma 12:52
Ahmet Özer Hakkında 15 Yıla Kadar Hapis İstemi

Görevden uzaklaştırılan ve yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer hakkında, "silahlı terör örgütü PKK/KCK üyesi olmak" suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Bu iddianame, Türkiye'nin gündemindeki önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor. Ahmet Özer, hakkındaki suçlamalarla ilgili olarak yargı sürecine tabi tutulacak.

Bu olay, hem yerel yönetimdeki denetim süreçlerinin hem de terörle mücadele kapsamında yapılan soruşturmaların önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner321