Tuncer: “1 oy Büyükşehir’de Vahap Seçer Başkanıma, 1 oy da Mezitli’de şahsıma istiyorum”
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer de Mezitli’yi çiftçisi, genci, esnafı ve emeklisi ile hep beraber kazanacaklarından söz ederek, beraber yöneteceklerini vurguladı. Tuncer, “Gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Herkese eşit hizmet anlamında sadece 1-2 mahalleye değil, 40 mahallenin 40’ına eşit hizmet götüreceğiz. Çiftçinin zorlandığı her anında yanında olacağız. Esnafımızın her derdine en önce biz koşacağız. Emeklinin rahat geçinmesi için elimizden ne geliyorsa bizler yapacağız. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını huzur içerisinde yaşamamızı sağlayacağız” dedi.
Sosyal belediyeciliğin mimarı olan Başkan Seçer’i kendisine örnek alacağından da söz eden Tuncer, “Mezitli’yi sizlerin desteğiyle Mersin’in parlayan bir yıldızı, Türkiye’de örnek gösterilen bir kent haline getireceğiz. Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in Mersin’e katkıları hiçbir zaman tartışmaya açık bile değildir. Bunu herkes böyle bilsin. Bu güzelliğe güzellik katmak için bir oy Büyükşehir’de Vahap Seçer Başkanıma, bir oy da şahsıma istiyorum” diye konuştu.
Yılmaz: “Hizmetin adının CHP belediyeciliği olduğunu Vahap Seçer Başkanımızla birlikte yaşamış olduk”
CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, Başkan Seçer’in göreve geldiği 2019 yılından bu yana kente yapmış olduğu ve yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek, Mezitli’de başkan adaylarına çok güzel bir ilgi olduğundan söz etti. Yılmaz, “Gerçekten hizmetin adının CHP belediyeciliği olduğunu, sosyal belediyecilik olduğunu bir kez daha Vahap Seçer Başkanımızla birlikte tekrar görmüş ve yaşamış olduk” dedi. Mezitli’de yeni başlangıçlara genç bakış açısıyla yola çıkan ve gençlik yıllarından bu yana örgütün her kademesinde yer alan CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer’e başarılar dileyen Yılmaz, “ ‘Büyükşehir Mezitli el ele, daha nice güzel günlere’ diyorum. Mezitli’ye ve Mersin’e inanıyorum. Vahap Seçer, Mersin Geçer. Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer. Yaşasın başkanlarımız, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” diye konuştu.
Mersin Portal-Haber Merkezi