banner308

Başkan Özyiğit'ten Bayram'da Koronavirüs Uyarısı

Başkan Özyiğit Kurban Bayramını Kutladı, Sosyal Mesafe Kurallarına uyulması gerektiğini vurguladı.

Başkan Özyiğit'ten Bayram'da Koronavirüs Uyarısı

Başkan Özyiğit Kurban Bayramını Kutladı, Sosyal Mesafe Kurallarına uyulması gerektiğini vurguladı.

30 Temmuz 2020 Perşembe 10:05
Başkan Özyiğit'ten Bayram'da Koronavirüs Uyarısı

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  “Her şeyin daha güzel olduğu bir kent oluşturma sorumluluğuyla yaptığımız çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” ifadeleriyle başladığı mesajında Başkan Özyiğit, tüm dünyayı saran Kovid 19 virüsüne karşı yürüttükleri mücadelede Yenişehirlilerin kol kola verdiğini dayanışma ve birlikteliğin üst seviyede yaşandığını ifade etti. Özyiğit, “Özellikle pandemi sürecinde karşı karşıya kaldığımız zor zamanlarda Yenişehirliler olarak gösterdiğiniz dayanışma ve birliktelik ruhu takdire layıktır” dedi. 

“Sevgimizi gönülden gönüle sunalım” 
Pandemi sürecinin devam ettiğinin de altını çizen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Kurban Bayramı süresi içerisinde de kontrollü sosyal hayat kurallarına uyulması gerektiğini vurguladı. 
Başkan Özyiğit, Kurban Bayramı mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Ramazan Bayramında olduğu gibi yine pandemi sürecinde geçireceğimiz Kurban Bayramı’nda da, başta kendi sağlığımız olmak üzere sevdiklerimiz ve toplum sağlığı için; tokalaşmak ya da kucaklaşmak yerine sevgimizi gönülden gönüle sunalım. Kalabalık ortamlarda bulunmaktan kaçınalım, mecbursak mesafeli ve maskeli olalım. Hijyen kurallarına uyalım. Şimdiye dek aldığımız önlemleri elden bırakmayalım. Paylaşmanın ve dayanışmanın arttığı Kurban Bayramı’nın ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Yenişehirli hemşehrilerim ve çalışma arkadaşlarım olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”
 

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.