banner308

Boya Sizden İşçilik Bizden

Toroslar Belediyesi’nin “Boya sizden, İşçilik bizden” sloganıyla başlattığı toplu konut alanlarındaki dış cephe boyama çalışmaları programlı bir şekilde devam ediyor

Boya Sizden İşçilik Bizden

Toroslar Belediyesi’nin “Boya sizden, İşçilik bizden” sloganıyla başlattığı toplu konut alanlarındaki dış cephe boyama çalışmaları programlı bir şekilde devam ediyor

25 Şubat 2012 Cumartesi 12:31
Boya Sizden İşçilik Bizden

Toroslar Belediyesi’nin “Boya sizden, İşçilik bizden” sloganıyla başlattığı toplu konut alanlarındaki dış cephe boyama çalışmaları programlı bir şekilde devam ediyor.Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Akbelen, Güneykent ile Halkkent Mahalleleri’ni kapsayan Renkli Adalar Projesi ile bugüne kadar 900 blokun dış cephe boyaması gerçekleştirildi.



 
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna proje kapsamında Akbelen Mahallesi’nde bulunan toplu konut alanlarının boyama çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.Programlı bir şekilde uyguladıkları örnek proje ile hedeflerinin daha yaşanabilir ve çağdaş bir kent oluşturmak olduğunu vurgulayan Başkan Tuna, toplu konut alanlarında başlatılan boyama çalışmalarının yanı sıra ada içi çevre düzenlemesi yaptıklarını da dile getirdi.



 
Halkkent Mahallesi’nde yürütülen ada içi çevre düzenlemelerinin devamında Akbelen Mahallesi’nde de ada içi çevre düzenleme çalışmalarını başlatacaklarını kaydeden Başkan Tuna; “Renkli Adalar Projesi, Türkiye’de programlı bir şekilde yıllardır sürdürdüğümüz örnek bir proje. Seçildiğimiz günden bugüne kadar 900 blokun dış cephe boyamasını gerçekleştirdik. Toplu konut alanlarında uygulamaya koyduğumuz projemize kış ayları olması nedeniyle bir süre ara vermiştik ancak havaların düzelmesi nedeniyle çalışmalarımızı yeniden başlattık. Vatandaşlarımız boyayı alıyor, biz de vatandaşlarımızın dilekçeleri üzerine binaların dış cephe boyamalarını ücretsiz gerçekleştiriyoruz.




Bu konutlar yapıldığından bugüne kadar boya görmemiş ve görsellik anlamında kötü bir görünüm arz ediyordu. Hayata geçirdiğimiz uygulama ile görsellik anlamında ortaya güzel bir eser çıkıyor. Bu da bizleri ve dolayısıyla vatandaşlarımızı memnun ediyor. Boyama çalışmalarımızın yanı sıra yine toplu konut alanlarımızda ada içi çevre düzenlemesi yapıyoruz. Halkkent Mahallesi’nde başlattığımız ada içi çevre düzenlemesinin ardından Akbelen Mahallesi’nde bu çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.