Bünyamin Uçar, Silifke İlçe Başkanı Oldu

CHP Mersin İl Yönetiminin oybirliği ile 5 Ocak tarihinde Silifke İlçe Başkanlığına atanan Bünyamin Uçar’ın atama kararı, yapılan MYK toplantısında onandı.

Bünyamin Uçar, Silifke İlçe Başkanı Oldu

CHP Mersin İl Yönetiminin oybirliği ile 5 Ocak tarihinde Silifke İlçe Başkanlığına atanan Bünyamin Uçar’ın atama kararı, yapılan MYK toplantısında onandı.

15 Ocak 2015 Perşembe 18:34
Bünyamin Uçar, Silifke İlçe Başkanı Oldu
CHP Silifke İlçe Başkanı Mustafa Tahsin Şimşekli’nin, ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, Mersin milletvekilliğine aday adaylığını açıklamasının ardından, boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna, partide yıllardır çeşitli kademelerde görev yapan, çalışkanlığı ve kişiliğiyle örnek bir tavır sergileyen Bünyamin Uçar oturdu.





Resmi olarak dün ataması yapılan CHP’nin yeni Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, parti ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi. Kendisine destek veren ilçe yönetim kurulu üyeleri ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden CHP Silifke İlçe Başkanı Uçar, partide gruplaşmalara karşı olduğunu belirterek, "Benim için kişilerin çıkarlarından çok partimin çıkarları gelir." dedi.


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Başkan Yardımcıları Ömer Savar, CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Mustafa Tahsin Şimşekli, Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kafes, Belediye Garaj Amiri Mustafa Güler, Parti İlçe Sekreteri Ersin Servi, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin yoğun bir katılım gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Başkan Uçar, şu açıklamalarda bulundu:



"Tüzüğümüz gereği yönetim kurulumuz kendi içinden oy birliği ile şahsımı başkan seçerek beni onurlandırdılar. Başkanlığım MYK’dan onay gördükten sonra Silifke örgütümden de kabul ve destek görmek beni bir kez daha onurlandırdı. Bu zor ve onurlu görevi başarıyla götürebilmemin tek şartı sizlerin desteği olacaktır. Görevimi sizlerin desteği ve önerileriyle başarıya ulaştıracağıma inanıyorum. Silifke CHP örgütümüzde gruplaşmaya ve ayrışmaya karşıyım. Benim için kişilerin çıkarlarından çok partimin çıkarları gelir. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, partimizin başarı çıtasını her geçen gün yükselteceğiz."
Son Güncelleme: 15.01.2015 18:44
Anahtar Kelimeler:
SilifkeBünyamin Uçari Chp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.