banner308

Burhanettin Kocamaz'dan MHP'ye Gönderme

MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yeniden aday gösterilmemesi sonrası partisi ile yaşadığı gerilim sürüyor.

Burhanettin Kocamaz'dan MHP'ye Gönderme

MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yeniden aday gösterilmemesi sonrası partisi ile yaşadığı gerilim sürüyor.

15 Ekim 2018 Pazartesi 08:47
Burhanettin Kocamaz'dan MHP'ye Gönderme

Hafta sonu MHP teşkilatının Büyükşehir adayı Hamit Tuna için düzenlediği tanıtım toplantısında partinin önde gelenlerinin Kocamaz’a yönelik sert söylemlerine yanıt gecikmedi. Burhanettin Kocamaz sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile MHP’lilere, “Kul hakkı önemli, tabi ki bilene!” yanıtı verdi. Kocamaz paylaşımında şunları söyledi, “Kul Hakkı çok önemli ve çok ta tehlikelidir. Cenab-ı Allah benim huzuruma Kul Hakkı ile gelmeyin buyuruyor. Siyasetteki en bariz kul hakkı aslında emek hırsızlığıdır. Çok şükür bu güne kadar geldiğimiz yerlere birilerinin sırtına binerek hak etmediğimiz şekilde gelmedik. Gelmeyi de düşünmedik. Doğduğumuz ve doyduğumuz yerde hizmete talip olduk. Vatandaşla bütünleştik. Biz güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadık. Daima hakkı savunduk. Haksızlıklarla mücadele ettik. Eğilip bükülmedik. Tehditler aldık, korkmadık. Çekinmedik. Beyt-ül malı emanet bildik. Sonuna kadar koruduk.

Yılmadık. Yıkılmadık. İnce eledik.Sık dokuduk. Bizden farklı beklentileri olanlara asla fırsat vermedik. Böyle olunca da halkımıza yarandık ancak farklı beklentileri olanlara, yaranamadık! Yeri geldi kurşunlara muhatap olduk! Asla geri adım atmadık! İyi ki de Beyt-ül mala göz dikenlere, farklı beklentisi olanlara yaranamadık! Yoksa 25 yıl riskli bir görevi sürdürmemize rağmen hala alnımız açık başımız dik olarak nasıl dolaşabilecektik? Üzerimize oynanan oyunlara,kumpaslara göğsümüzü gerdik. Yalnız ve yalnız Allah’ımıza güvendik. Ve yanlışa düşmeyelim diye duşlar ettik. Hala da ediyoruz. Rabbim bizleri hak etmeden bir yerlere gelmekten ve kul hakkı yemekten korusun. Bizleri hak etmediğimiz şekilde makam ve mevki sahibi eylemesin. Bizi vefasızlarla terbiye eylemesin. Bizi nankör insanlardan uzak eylesin. Rabbim fitne fesat iftira isnat gıybet ve dedikodulardan muhafaza eylesin. Rabbim makama ve mevkiye göre yön, kılık ve kılıf değiştirenlerle değil gerçek dostlarla muhatap eylesin. Rabbim bu çileli yolda yar ve yardımcımız olsun ve hepimizi korusun”.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarsuslu 2018-10-15 22:14:35

Esinle ülküyü de anlat işçilere gıdım gıdım ve zamansız gecikmeli maaş verdiğini onlar yüzünden bu haldesin senin en büyük düşmanların MESKİ yöneticileri farkına var artık

Avatar
Saki SIRRI 2018-10-15 15:10:52

Neyi emanet bilmişde korumuşun? Yaptığın yeter artık dediler kovuldun işte. Bir de utanmadan çıkıyor konuşuyorsun. Yok kul hakkı yiyenlermiş yok vefasızlarmış yok fitne fücürmüş. Sen Esinle Ülküyle ne kadar götürdüğünü anlat, iki tane işçiye belediyeyi yönettirdiğini anlat, estirdiğin terörü anlat yaptığın usulsüzlükleri anlat, yaktığın canları anlat, Nasıl Ali Yılmaz adındaki işçiye meskiyi yönettirip özel kaleme alıp sonra genel müdür yardımcısı ettiğini anlat. yediğiniz her haltın kaydı da var belgesi de var. yok etmeye çalıştığın tüm evrağın, karartmaya çlıştığın tüm delillerin birer kopyası hem de ıslak imzalı var. gerizekalılar, adam sorar neden 3 nüsha imzalıyorum diye. yerin hazır memurlar koğuşunda. :-)

Avatar
msb 2018-10-15 19:20:05

simdi bunları dıyor dıye durustmu oldu bu adam klasık suçlu soylemi