banner311

Burhanettin Kocamaz'ı Fena Kızdıracak

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever'den KOCAMAZ'I ÇILDIRTACAK BENZETME

Burhanettin Kocamaz'ı Fena Kızdıracak

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever'den KOCAMAZ'I ÇILDIRTACAK BENZETME

19 Mart 2014 Çarşamba 11:53
Burhanettin Kocamaz'ı Fena Kızdıracak

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin Büyükşehir Adayı Mustafa Sever'den Tarsus için ilginç yıldırım benzetmesi. Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever,  Mersin Sigorta Acenteleri Derneği ile Isın Press Fabrikasını ziyaret etti.




MERSİN'DE DE BAŞARACAĞIZ

Parkomat uygulamasını kaldıracaklarının sözünü veren Sever, Kente çekeceğimiz yatırımcılar aracılığıyla istihdam sorununu çözeceğiz. AK Parti olarak bunu daha önce başka şehirlerde başardık, Mersin’de de başaracağız. dedi.

 

YILDIRIM DÜŞSE ÖLEN OLMAZ

Mustafa Sever,Tarsus'ta ki sosyal yaşamın olmayışını vurgulamak için ilginç bir örnek verdi; "Rakiplerimin biri 15 senedir Büyükşehir’i öteki 20 yıldır Tarsus’u yönetiyor ama hem Büyükşehir’in hem de Tarsus’un hali ortada. Tarsus koskoca bir köy, saat 17.00’den sonra ilçede hayat bitiyor.


Sosyal hayat sıfır, o saatten sonra Tarsus’un en işlek yerine yıldırım düşse ölen olmaz. Çünkü ortada insan yok. Mersin kent merkezi desen Akdeniz, Toroslar ve Mezitli’nin birçok yerinde kanalizasyon eksikliği var. Mersin sahil kenti ama halk kentten adeta koparılmış bir durumda. Merkez halkın denize girebileceği tek yer yok." şeklinde konuştu.



Haber:
Ufukturu.net
Son Güncelleme: 19.03.2014 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ne oldu Sever 2014-03-19 14:55:49

mustafa severi geçen gün bir restaurantta gördüm bayağı gergindi tabii 3. olacagı pek koymuş bu arada başkan kocamazı obama bile yıkamaz buraya yazıyorum 3 puan farkla alacak