Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Bahtiyar Aydın’ın Görevden Alındı

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda çalışanlar arasındaki bazı müstehcen iddialar ile gündeme gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Bahtiyar Aydın’ın görevden alındığı öğrenildi.

Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Bahtiyar Aydın’ın Görevden Alındı

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda çalışanlar arasındaki bazı müstehcen iddialar ile gündeme gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Bahtiyar Aydın’ın görevden alındığı öğrenildi.

07 Eylül 2023 Perşembe 11:23
Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Bahtiyar Aydın’ın Görevden Alındı

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda çalışanlar arasındaki müstehcen iddiaları Savcılık tutanaklarına da yansıyınca skandalın odağındaki birime Başkan Seçer neşteri vurdu.

Gelişmelerin ardından skandal iddialara adı karışan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Bahtiyar Aydın görevden alındı.

Aydın’ın yerine Zabıta Daire Başkanı Fuat Tuğluoğlu’nun İtfaiye Daire Başkanı olarak atandığı bildirildi.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 07.09.2023 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Secer 2023-09-10 18:00:37

Bunların taciz olayı daha seçim çalışmaları kapsamında başlamıştı.Göreve başlar başlamaz Vahap seçer in kardeşi Ali secerle kanka olan ve Vahap seçer in kendi özel işyeriyle yıllık en az 10 milyon ticareti olan Mehmet Aydın ı Kültür A.Ş.mudur yaparak mükafatlandırdı.ve tacizcileri cesaretlendirdi.seçim çalışmaları sırasında CHP gençlik kollarından gelen kızlar Mehmet Aydın tarafından taciz edildimi edilmedi mi? Bu olaydan Vahap Seçer in haberi var naptı.üstunu kapattı.daha bunun gibi neleri var...ortaya çıkmadık.herkes işinden olmaktan korktuğu için suskun..genel sekreterlik te asistan olan bı bayan neden otogar noktaya gönderildi.bi araştırın.seçim öncesi Vahap şecer in en yakınında olan dul bı bayan seçim kazanilinca özel kalemde göreve başlatıldı.sonra neden sürüldü.bunlardan Tolga gökçelinin haberi var.ya Doğukan uyanla Tolga gökçelinin bayan çalışanlar üzerindeki mobinglerine ne demeli bayan çalışanlar artık illAllah etmiş