CHP Mezitli Örgütü Sandık Eğitimlerine Başladı.

CHP Mezitli İlçe Başkanlığı, sandık görevlilerine yönelik eğitim çalışmalarına başlayarak yerel seçim startını verdi.

CHP Mezitli Örgütü Sandık Eğitimlerine Başladı.

CHP Mezitli İlçe Başkanlığı, sandık görevlilerine yönelik eğitim çalışmalarına başlayarak yerel seçim startını verdi.

02 Mart 2013 Cumartesi 21:30
CHP Mezitli Örgütü Sandık Eğitimlerine Başladı.

İlk toplantı Akdeniz ve Atatürk Mahallesi sandık görevlilerine yönelik olarak yapıldı. CHP İl Başkan Yardımcısı Ender Can Kayıhan, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz,  ve Mezitli İlçe Başkanlığı Parti Eğitmeni Mehmet Akif Aktaş’ın birer konuşma yaptıkları eğitim toplantısı, 14.00–16.00 saatleri arasında Paris Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.


 

Toplantıda konuşan CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, yapılacak bu eğitim çalışmalarının, yerel seçimler için büyük önem taşıdığını belirterek şunları kaydetti: “Çünkü sandığa, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Türkiye’ye sahip çıkmamız gerekiyor. Bu eğitimler, fizibilite çalışması anlamında da bize destek olacak bir çalışma. O yüzden hepinizden çok büyük bir özveri bekliyoruz. Mezitli İlçe Örgütü olarak, ilk atandığımızdan bu yana birlikte çalıştığımız yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, siz değerli sandık ve mahalle sorumlusu arkadaşlarımızla beraber üç seçim yaşadık.
 


2009 yerel seçimleri, 2010 referandumu, 2011 genel seçimleri. Bu seçimlerde sizlerin özverili çalışmalarıyla Mezitli’nin sandığına her zaman sahip çıktığını gördük. Tutanakları Genel Merkezimize sağlıklı olarak ulaştırdık. İl Seçim Kurulu’nda ve Yüksek Seçim Kurulu’nda çıkabilecek olası yanlışlıkları, yanlış sayımları bu şekilde düzeltme fırsatı elde ettik. "Bu sayede oylarımızın heba olmasına engel olduk. Umuyorum bundan sonra sizin yapacağınız çalışmalarla 2014 seçiminde de Mezitli, sandığına da seçmenine de sahip çıktığını bir kez daha gösterecek" dedi




Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ender Can Kayıhan'da konuya ilişkin açıklamasında her sandık üyesinin ilçeden verilen programa göre sorumlu olduğu seçmenlere yönelik seçim tarihine kadar çalışma yapması için talimatlandırıldığını belirterek, Mahalle ve sandık bölgesinin parti çalışmalarının temel zemini olduğuna işaret etti. Araştırmada, seçmene yönelik tüm çalışmaların bu zeminde ve üyelerin aktif katılımı ile yüz yüze görüşme yöntemiyle yapılması gerektiği vurgulandı. Yerel seçimlerde başarının temel anahtarının bu çalışmadan geçeciğine belirtti.




CHP Parti Okulu Mezitli İlçe Başkanlığı Eğitmeni Mehmet Akif Aktaş tarafından, sandık görevlilerine slayt gösterisi eşliğinde, etkili iletişim ve seçmene nasıl yaklaşmaları gerektiği konusunda eğitim verildi.



Son Güncelleme: 02.03.2013 21:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.