banner311

Ekonomi Bakanı Çağlayan Bir Yıllık İcraatlarını Anlattı.

Çağlayan: Söz verdik, yapıyoruz

Ekonomi Bakanı Çağlayan Bir Yıllık İcraatlarını Anlattı.

Çağlayan: Söz verdik, yapıyoruz

15 Haziran 2012 Cuma 21:13
Ekonomi Bakanı Çağlayan Bir Yıllık İcraatlarını Anlattı.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ‘Söz verdik Yapıyor’ başlığı altında bir toplantı düzenleyerek 12 Haziran 2011’de yapılan genel seçimlerinin ardından hükümet olarak Mersin’de yaptıkları çalışmaları değerlendirdi. Çağlayan’a AKP Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun, Nebi Bozkurt ve İl Başkanı Mekin Merter Salt da eşlik etti.






 

Konuşmasına ‘Mersin icraat karnemizi sizlerle paylaşacağız’ diyerek başlayan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ‘İstikrar sürsün, Mersin büyüsün’ sloganıyla yola çıktıklarını hatırlattı.
 




Söz verdikleri projelerin başında Adana ile Mersin’i birleştirecek, Akdeniz’i hem yolcu, hem de yük taşımasında dünyaya bağlayacak Çukurova Uluslar arası Havalimanı geldiğini söyleyen Çağlayan, teknik çalışmaları tamamlayarak temel atmaya hazırlanıldığını ve projenin 36 ayda tamamlanacağını söyledi.



 
Çukurova Uluslararası Havalimanı, Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi, Mersin Konteynır Limanı projelerinin Mersin’in genel ticaret ve ekonomisine katma değer katacak projeler olduğunu söyleyen Çağlayan,  bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte ticaret hacmi ile Mersin’in hak ettiği konuma doğru hızla ilerleyeceğini ifade etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.