Altyapısı yenilenen çarşının, içme suyu hatları da döşenirken, yağmur mazgalları ile olası su taşkınlarının önüne geçiliyor. Kent merkezinin en yoğun bölgelerinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde vatandaşların daha güvenli ve konforlu yaya yollarına kavuşması, cadde ve yolların asfaltlanarak daha çağdaş ve modern hale getirilmesi, başta esnaflar olmak üzere vatandaşın da takdirini topluyor.
.jpg)
“İlk Defa Bir Belediye Başkanı Gördük”
Toz, toprak biraz sıkıntı çektik ama bugün halimize bakınca ‘Başkanım senden Allah razı olsun’ diyoruz. Ben zaten sokağımıza afiş asarak da memnuniyetimi belirttim. Yani şehrimizde ilk defa bir belediye başkanı gördük. Hizmetleri sınırsız, ne diyorsak her işimiz yapılıyor. Tüm personeli ile yanımızda olduğunu hissediyoruz. Bunları iltifat olsun diye söylemiyorum, gerçekleri konuşuyorum. Önceden bu caddede yürünmüyordu. İnsanlar da kaldırımlarda yürümekte zorlanıyorlardı, arabalar zor ilerliyordu. Allah razı olsun. Ben bu hizmet en az 6 ayda biter diye düşünürken 1 ay gibi kısa bir sürede bitirdiler. İnşallah bunların devamı gelecek. Daha nice 5 yıllara diyoruz” dedi.
Vatandaş Değişimin Farkında
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu kentsel tasarım çalışmalarından dolayı memnun olduklarını belirten Mehmet Karataş, “Sayın Başkanımız elinden gelen tüm gayretiyle şehre en güzelini yapmaya çalışıyor, başarılarının devamını diliyoruz. Sonraki dönemlerde de daha ileriye doğru gitmek için daima Başkanımızı desteklemeye devam edeceğiz” sözleriyle teşekkür ederken, Yılmaz Gün ise “Başkanımız çalışıyor ve çalışmalarını beğeniyoruz. Geçmiş dönemlerde sahil taraflarına ağırlık verilirken şehrin içi ilgisiz bırakılmıştı, açıkçası şehre bir şeyler yapılmamıştı. Ama şimdi Başkanımız gerek şehrin içinde gerek köylerde çalışıyor. Yaptığı yollardan, hizmetlerden dolayı kendisine sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz” şeklinde konuştu. Atatürk Caddesi’nin daimi Piyango biletçisi Mahir Yılmaz ise memnuniyetini şu sözlerle ifade etti: “Başkanımız iyi çalışıyor ve inşallah böyle devam eder. Böyle bir başkan bir daha zor gelir.”
Umutlar Yeşeriyor
Durağımızın önüne teşekkür mahiyetinde bir pankart asma gereği duyduk. Çünkü yapılan çalışmalar güzel. Bizler de teşekkür etmek için böyle bir pankart asma gereği duyduk ve astık. Başkanımızın çalışmalarının devamını diliyoruz” derken, Taksici esnafı Ahmet Beşirik ise “Özellikle yol ve düzenleme çalışmalarından çok memnunuz ve daha da iyi olacağını düşünüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın çalışmaları çok yerinde, bat-çık projeleri olsun, çevre yolları olsun, güzergahlar olsun çok iyi. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.
Mersin Portal-Haber Merkezi
kendi astirmiitir emin olun