banner308

İbrahim Genç Kocamaz İle Anlaşmalı mı ?

Yazar Mithat Fahrioğulları Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'i Öyle Bir Eleştirdi ki Bu Yazı Çok Konuşulur...

İbrahim Genç Kocamaz İle Anlaşmalı mı ?

Yazar Mithat Fahrioğulları Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'i Öyle Bir Eleştirdi ki Bu Yazı Çok Konuşulur...

15 Şubat 2016 Pazartesi 21:57
İbrahim Genç Kocamaz İle Anlaşmalı mı ?
İşte o Yazı...


İbrahim Genç nereye koşuyor?


12 Yıldır Mersin Yenişehir Belediye Başkanlık Koltuğunda oturan İbrahim GENÇ nereye koşuyor? CHP,nin kalesi olan Mersin Yenişehir İlçemizde Miras yemek güzel, hiç bir alın teri dökmeden 12 yıldır Belediye Başkanının ne yapmak istediğini, nereye koştuğunu bilen tek bir vatandaşımız var mı?
              


Hiç bir kimseye borcu olmadan, kasasında yüklü parayla teslim aldığı Yenişehir Belediyesi Başkanlık Koltuğunu hakkıyla korudu mu? Bir Belediye Başkanı olarak, Yenişehir,e, halkına, ve bağlı olduğu siyasi partisine, üyelerine ne gibi hizmetler yapmıştır. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak ta görevini yerine getirmiş midir? İstihdamın gelişmesine katkıda bulundu mu? İşsiz gençlerimize iş imkanları yaratılabilindi mi? Yenişehir AVM.lerin vatanı oldu. Nerede fabrikalar, üretim, iş imkanları. Halkının, Vatandaşının acılı gününde, düğününde, mutlu gününde beraber olabildi mi? Halkıyla kaynaşa bildi mi? Evet sizlere soruyorum. Belediye Başkanlık Kapısının açık olması hangi vatandaşımızın sorununa, yarasına merhem olmuştur.
              


Belediye Başkanlık seçimlerini kazanmak için gece, gündüz, soğukta, sıcakta 24 saat çalışan Partisine, Gençlik Kollarına, Kadın Kollarına Örgütüne sahip çıktı mı? Etkinliklerine katıldı mı? Genel Kurullarına, danışma kurullarına katıldı mı? Hayır. 2 Gün öncede CHP Gençlik Kollarının Konser etkinliği vardı Yenişehir Belediye Kongre Salonunda. Mersin Örgütü orada, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Milletvekillerinden Serdal KUYUCUOLU, Hüseyin Çamak ve Aytuğ ATICI katıldılar ama yine İbrahim GENÇ yoktu. Bu ne kibir.....
              

Partisinin yaptığı hangi etkinliğe katılmıştır, katkı sağlamıştır. Kendi İlçesinin Genel Kuruluna dahi katılmayan, Partisinin, Vatandaşının Cenazesine bile gitmeyen İbrahim GENÇ, 24 saatini Belediye Hizmetlerine mi harcıyor? Ne dersiniz. Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarında ne zaman önemli gündem maddesi olduğunda da bu toplantılara da katılmayan İbrahim GENÇ nereye koşuyor?
             

Taban ve Halk beni ilgilendirmez, ben Ankara,da Genel Merkezde bir iki kişi ile iyi geçinirim, Genel Başkanının da yakınlarındaki siyasilerle iyi geçinmem bana yetiyor. Benim Mersin Halkına ve Parti örgütlerine ihtiyacım yoktur demeniz sizi nereye götürüyor Sayın İbrahim GENÇ.Sayın İbrahim GENÇ size soruyorum, Partinizin gücü olmadan, 12 yıldır da Belediye Başkanlığını yürüttüğünüz Yenişehir İlçemizin Hangi Mahallesine Muhtar bile seçile bilir misiniz? Evet Muhtar azası olabilir misin? Ben sana söyleyeyim Kesinlikle Hayır?
                                                   


BÜYÜKŞEHİR MECLİS TOPLANTISI İBRAHİM GENÇ
             

Ne zaman Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisinde önemli gündemle toplantı olduğunda Toplantılara katılmayan Yenişehir Belediye Başkanı ne yapmak istiyor? Hadi bir zahmet açıklayın.12 Şubat Cuma Günü Büyükşehir Belediye Meclisinde çok önemli gündem maddeleri var ve oylama yapılacak ve bakıyoruz İbrahim GENÇ Meclis salonunda Yok. Yapılan oylamalar da 35 evet, 35 Hayır oy çıkıyor, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz,ın oyu eşit çıkması halinde 2 oy sayıldığı için bir oyla bu maddeler Mecliste kabul ediliyor. Katılmamak, oy kullanmamak Evet anlamına geliyor. Bunun hesabını kim soracak, partisini, arkadaşlarını cephede yalnız bırakan korkak Komutan,tan kim hesap soracak merak ediyorum.
              

Mecliste bulunan gündemlerin doğru, yanlış , nedir onları değerlendirmiyorum. Siz Mersin Halkının oyuyla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldunuz, Mersin,in çıkarınaysa adam gibi çıkıp Evet demeniz, yok yanlışsa çıkıp adam gibi HAYIR demeniz gerekmiyor mu? Sayın İbrahim GENÇ. Partinizi, Meclis Üyesi arkadaşlarınızı, Mersin Halkını yalnız bırakıp Toplantıya katılmıyorsunuz?
               

Hiç bir cenazeye, toplantılara katılmadığınızı bildiğimize rağmen nereye kayboldunuz. Ama biliyorum yarın ki yapacağınız savunmanız hazır. Evet Sayın İbrahim GENÇ Cuma günü Meclis toplantısına katılmayıp bir oyla alınan kararların nedeni CUMA NAMAZI KILMANIZ İÇİN Camiye gitmeniz olabilir mi? Evet sizden cevap bekliyorum. Oylamalar yapılırken ayrıca dışarıya çıkan AKP,li Meclis üyesi,  HDP,li Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl TÜRK gerekçelerinin açıklanmasını bekliyorum. Oylama yapılmaya başlandığında salondan kaçar gibi salondan çıkış nedenini bekliyorum. AKP ve HDP İl Başkanlarından da haber bekliyorum.
                                            

PARTİLİ İLÇE BAŞKANININ ARABASINA HACİZ KOYMAK

Bu konunun da iyice araştırılmasını ve nedenlerinin tartışılmasını istiyorum. CHP,li Belediye Başkanı, CHP,li İlçe Başkanının Arabasına Haciz koydurmuş. Bu yazıyı veya haberi duyan Vatandaşlarımız, bizler hep bir ağızdan "BRAVO BAŞKAN" dememiz lazım öyle değil mi? Evet Gelin bu konuyu biraz inceleyelim. Bunun haber değeri Haciz koyan CHP,li Mersin Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim GENÇ, Haciz konulan kişi Aynı ilçenin CHP,li İlçe Başkanı Hüseyin ÖZVEREN bu nedenle haber oluyor. Tartışmaktan ziyade nedir bu olay neden bu noktaya gelinmiştir. Bu olaydan kim ne faydalanmak istiyor. Evet bu nedenle sayfama taşıdım.



Konu bir istimlak konusunda Mahkemenin verdiği bir karar var. Bu karar doğrultusunda Yenişehir Belediyesi Vatandaş Hüseyin Özveren,e 1 Milyonun üzerinde bir paranın ödenmesine karar veriliyor. Buraya kadar bir sorun yok. Ama halen hukuk yolları son bulmamıştır.Yenişehir Belediyesi Yargıtay Kararını beklemeden bu parayı vatandaşın hesabına yatırıyor. Yatırması bence doğru değil hatayı yapan Yenişehir Belediyesidir. Kamu her davayı sonuna kadar temyiz edip hukukun son aşamasına kadar takip etmek zorundadır. Mahkeme Kararını temyiz ettikten sonra Mahkeme kararına göre belirtilen Miktarı Teminat Mektubu veya yedi emin olarak Mahkemeye'de yatırması gerekirken. Bu Mahkemeyi kaybettim al parayı demekle yanlış yapmıştır.




Sorun buradan sonra başlıyor, Belediyenin Temyiz ettiği dosya yargıtaydan bir gerekçe nedeniyle bozuluyor ve tekrar Mahkemenin yapılması için dosya ilgili Mahkemeye gönderiliyor. Dava yeniden görüşmeye başlanırken Belediye Ödediği parayı geri istiyor. Vatandaş Mahkeme devam ettiği için dava sonuçlanması halinde ödemenin yapılacağını söylüyor ve tabi ki bunu yasal süre içerisinde yazılı olarak yapmayan Avukatında hatasından kaynaklanan bu olayı fırsata dönüştürmeyi kaçırmayan Yenişehir Belediye Başkanı Avukatına verdiği talimatla Vatandaş Hüseyin ÖZVEREN,in binek arabasına haciz koyduruyor.



BRAVO BAŞKAN İBRAHİM GENÇ, kendi hatanızdan dolayı 1 Milyonun çok üzerinde bir parayı öderken, tahsil etmek için 30 bin veya 40 bin TL değerinde olan bir araca haciz koyarak görevinizi mi yapmış oluyorsunuz? Kimi kandırıyorsunuz? Ama burada ki amaç bu paranın ödenip ödenmemesi olmadığını hepimiz biliyoruz.Asıl Konu Yenişehir Belediye Başkanının bu güne kadar Partiyi, Örgütü hiçe sayması, kendisinin devamlı olarak Genel Merkeze şikayet edilmesi nedeniyle bir koz yakalamak için bu hamleyi yaptığını biliyorum. Genel Merkeze Benim Örgütle, Vatandaşla biç bir sorunum yok, yasaları uyguladığım için Haciz koyduğum için örgüt beni suçluyor demek için bu oyun oynanmakta. Bunu İbrahim GENÇ,te, Örgüt,te Mersin Kamuoyuda biliyor.



CHP Örgütü bu konuları masaya yatırmalıdır. Yasa ve tüzük ne gerektiriyor sa bunu uygulamak zorundadır. Bu olayların üzerisi kapanamaz. Kimse kafasını kuma sokarak bu işi unutturmaya çalışmasın. Mersin 2. Macit ÖZCAN vakasını kaldıramaz. Halkın ve partilisinin 3 dönemdir zoraki desteklediği, Partisine oy vererek tekrar tekrar kazandırdığı Mersin/Yenişehir İlçe Belediye Başkanlığı için aday belirlemeyi üyelerin katılımı ile hakim huzurunda kesinlikle ÖN SEÇİM yapılmalıdır.



Ve tabiki tüm Belediyelerde Üyelerle Hakim huzurunda ön seçim.Kendini örgütün ve halkının üzerinde gören anlayışını CHP Örgütü iyice sorgulamalı Disiplin soruşturmasını işleme koymalıdır. Birden çok daha fazla çok önemli Meclis toplantılarına katılmaması, Genel seçimlerde Örgütüyle çalışmayan, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim GENÇ ile ilgili gerekli soruşturma açılmaması halinde CHP Mersin,de 2. Macit Özcan vakasını yaşamak zorunda kalacaktır.     



Mithat Fahrioğulları
İmece               
Son Güncelleme: 16.02.2016 16:50
Anahtar Kelimeler:
Ibrahim Genç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mersin'in sesi 2017-06-01 10:45:34

Öyle bir belediye başkanı ki çocuğunu evlendirmek için kredi çekmiş bir başkan

Avatar
Hasan Tahsin 2018-07-01 13:12:52

Konuştuğu genç CHP'lileri iktidarın artık Atatürkçüleri çok sevdiği ve onları kucakladigina ikna etmeye çalışan , iktidar tarafından sistem dışına itilmeye çalışılan Atatürkçülere yardım eli uzatmak yerine onlara fetocu muamelesi yapan bir varlık.

Avatar
Hasan Tahsin 2018-07-19 14:19:58

Kendisini bir başkasıyla karıştırdım. Yorumu silemiyorum da hakkını helal etsin.