banner311

Kocamaz: İlçelere Hizmetlerimiz Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yeni yasayla kendilerine bağlanan ilçelere hizmetlerinin sürdüğünü belirtti.

Kocamaz: İlçelere Hizmetlerimiz Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yeni yasayla kendilerine bağlanan ilçelere hizmetlerinin sürdüğünü belirtti.

13 Haziran 2014 Cuma 12:54
Kocamaz: İlçelere Hizmetlerimiz Sürüyor
Kocamaz yaptığı açıklamada temiz ve sağlıklı bir çevre için Mut ve Gülnar ilçelerine 300'er adet olmak üzere toplam 600 adet çöp konteyneri göndererek halkın hizmetine sunduklarını kaydetti. İlçelerde su sıkıntısı yaşanmaması için ihtiyaç duyulan bölgelere su borusu döşediklerini kaydeden Başkan Kocamaz, “Gülnar’ın Çukurkonak Mahallesi’ndeki 75 tonluk su deposundan, Döşeme mevkiindeki 250 tonluk su deposuna kadar 5 bin metre uzunluğunda 160’lık içme suyu borusu döşedik. 






İlçe merkezinde su sıkıntısı kalmadı. Akça Yayla mevkiinde yaşayan halkımızın su sıkıntısını gidermek için 150 tonluk su deposundan, Akça Yayla hattına kadar 1000 metrelik içme suyu borusu döşenecektir. Gülnar ilçemizde ayrıca muhtelif mahallerimizde kanalizasyonda kullanılmak üzere büz desteği yapıldı. Mut ilçemizde de muhtelif mahallelerimizde yeni yerleşim yerlerinde kullanılmak üzere içme suyu borusu desteği yapıldı.



Yine Mut ilçemize Büyükşehir Belediyemizin MC800 desteği ile mahallelerimizde kullanılmak üzere yama malzemesi hazır hale geldi." diye konuştu. Büyükşehir’in hizmetleriyle ilçelerde yaşanan sorunların çözülerek yaşam kalitesinin artacağını belirten Başkan Kocamaz, "Yeni yasayla Büyükşehir’e katılan ilçelerimize ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimiz sürecektir." dedi
Son Güncelleme: 13.06.2014 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.