Kocamaz: "Kazanamayacağım Hiçbir Seçime Girmedim”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Kazanamayacağım hiçbir seçime girmedim” dedi.

Kocamaz: "Kazanamayacağım Hiçbir Seçime Girmedim”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Kazanamayacağım hiçbir seçime girmedim” dedi.

29 Aralık 2018 Cumartesi 15:00
Kocamaz: "Kazanamayacağım Hiçbir Seçime Girmedim”

Gülnar ve Mut ilçelerinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelerek onlarla hem sohbet edip sıkıntılarını dinleyen hem de görevde oldukları süre boyunca Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu hizmetlerden söz eden Başkan Kocamaz, “Biz doğru bildiğimiz yolda bunda sonra da aynı minvalde yürümeye devam edeceğiz. Çok şükür bizim kimseye veremeyeceğimiz bir hesabımız yok. 1994’te o günün şartlarında, teknoloji de bu kadar gelişmemişti, biz de belediyeciliğin ne olduğunu bu kadar bilmiyorduk. Ama 1995 yılından sonra ben hep bilimsel çalıştım. Açık söyleyeyim kazanamayacağım hiçbir seçime de girmedim. Önceden yaptırdığım araştırmalar neticesinde vebal benim sırtımda kalıyorsa, yani vatandaş bu işi bizim üzerimize koyuyorsa ve kazanabileceksek seçime girdik” ifadelerini kullandı. 

“Biz bir yola çıktık, niyetimiz halis” 
Millete hizmet edebilmek için yola çıktıklarını ve muhtarlardan da destek beklediklerini dile getiren Kocamaz, “Biz bir yola çıktık, niyetimiz halis. İyi niyetle çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah akıbetimizi de hayır edecektir diye düşünüyoruz. Bugüne kadar Cenab-ı Allah bize yardımını hiç esirgemedi. Çünkü dediğim gibi biz hiçbir art niyet olmadan sadece bu millete hizmet edebilmek için yola çıktık. Ben bu konuda hepinizin desteğini bekliyorum. Zaten bize en çok desteği muhtarlar verdi. İnşallah bizi yarı yolda bırakmazsınız. Hedefi sonuna kadar birlikte taşırız ve hizmetlere de kaldığımız yerden hep birlikte devam ederiz” diye konuştu. 

“Önümüzdeki süreçte de hizmetleri vatandaşımıza kazandıracağız” 
Ülkede son dönemlerde yaşanan sıkıntılardan ve karışıklıklardan söz eden Kocamaz, “Ülkemiz son yıllarda büyük bir kamaşa yaşıyor. Bu kadar hengamenin arasında biz cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetleri vatandaşımızın ayağına götürdük. İnşallah önümüzdeki süreçte çok daha fazla hizmetleri vatandaşımıza kazandıracağız. Hayatlarını kolaylaştıracağız” şeklinde konuştu. 

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2018-12-29 16:00:54

erken öten horozun akıbetine uğrarsın

Avatar
Msb 2018-12-30 10:12:36

Her şeyin bir ilki vardır macitte öyle diyordu.insamlar ilim li etrafı cakallar la dolu olmayan insanlar istiyor.bu tanima uygun biri var şu an biliyorsun değilmi.

Avatar
Yavuz Öntürk 2019-01-04 14:47:07

Yörüklerin gururusun baskanim senin tertemiz oldugunu biliyoruz parti ile isim olmaz ama her ile bir KOCAMAZ lazim derim saygilar yuzde 45 ile alacaksin

Misafir Avatar
Htc 2019-01-04 19:50:04 @Yavuz Öntürk

Dün yikandi tertemiz mal varlığını açıklasın görürsün ne kadar temiz olduğunu yüzde 45 ne alacağını ben biliyorum.secim sonrası sende görürsün

Beğenmedim! (0)