banner311

Kocamaz'ın Tarsus'ta Zafer Turu

Tarsus Belediyesi'nin kazanan MHP'li Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Burhanettin Kocamaz ile birlikte düzenlediği zafer yürüyüşüne 10 binlerce kişi katıldı.

Kocamaz'ın Tarsus'ta Zafer Turu

Tarsus Belediyesi'nin kazanan MHP'li Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Burhanettin Kocamaz ile birlikte düzenlediği zafer yürüyüşüne 10 binlerce kişi katıldı.

01 Nisan 2014 Salı 10:39
Kocamaz'ın Tarsus'ta Zafer Turu

Tarsus Belediyesi'nin kazanan MHP'li Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Burhanettin Kocamaz ile birlikte düzenlediği zafer yürüyüşüne 10 binlerce kişi katıldı.Özünlü Yurdu önlerinde toplanan 10 binlerce kişi ellerine Türk Bayrağı alıp, Başkan Kocamaz ve Başkan Can’a eşlik etti. Atatürk Bulvarı üzerinde de binlerce vatandaş, ikiliyi konfeti yağmuruna tuttuğu Zafer Yürüyüşü Cumhuriyet Alanında son buldu.



Güzergah üzerinde çiçeklerle ve kurban kesilerek karşılanan Başkan Kocamaz ve Başkan Can’a eşleri de eşlik etti. Tarsuslu sanatçı Kadir Somer ile coşan Tarsuslular, zafer sevincini doyasıya yaşadılar.İlk olarak söz alan Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Tolga Arslan, Tarsus ve Mersin halkının MHP’li kadrolara sahip çıktığını belirterek, “Allah hepinizden razı olsun. Halkın önünde hiç kimse duramaz. Hiç kimse fitne, fesat ile bizi durduramaz. Sizler yüreklerinizi meydanlara döktünüz, sandıkları üç hilale doldurdunuz” dedi.



Miting alanında daha sonra konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus halkına gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.Tarsusluların hizmete oy verdiğini belirten Başkan Can, belediyeciliğin bir gönül işi olduğunu kendisine destek veren tüm Tarsuslulara teşekkür ederek hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.


Başkan Can, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, 31 Mart sabahı bizleri burada Zafer konuşmasını yapmayı Cenab-ı Allah nasip ettiği için, Cenab-ı Allah’a binlerce şükürler ediyorum. Ama biz biliyorduk, çünkü Tarsus’ta 5‘inci dönem destanımızı yazacağımızı yaklaşık bir yıldır söylüyorduk. Çok şükür kaldığımız yerden devam etmeyi, birliğimizi, beraberliğimizi bozdurmadan hizmetlerimizi devam ettirmek için Cenab-ı Allah bizlere bugünleri gösterdiği için, Cenab-ı Allah’a binlerce şükürler olsun. Sizlere Tarsuslu hemşehrilerim olarak çok teşekkür ediyorum.


Teşekkürler Tarsus, teşekkürler hanımefendiler, teşekkürler beyefendiler, geleceğimizin güvencesi genç bozkurtlar hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Bizler seçim sürecinde meydanlardaydık, sizler bizleri bir gün dahi olsun yalnız bırakmadınız. Bizler mesleğimiz olarak belediyeciyiz dedik, bizler bizim farkımız var dedik. Bizim farkımız şehrimizde yaşayan, köylerimizde yaşayan beldelerimizde yaşayan bütün insanlarımızı sevmemizdir. Bizim farkımız gülen yüzümüzdür. Bizim farkımız tecrübemizdir. Bizim farkımız şeffaf belediyecilik anlayışıdır. Bizim farkımız ayrım yapmayışımızdır.  Bu bizim farklılığımız 1994’den bu yana Allah’a çok şükür Tarsuslu hemşehrilerimiz tarafından takdir edildi. Bugün 25. seneye doğru yani çeyrek asıra doğru zaferi kazandık ve emin adımlarla Allah’ın izni ile ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.


MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin’de yepyeni bir dönem başladığını, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti.Başkan Kocamaz, “Sizlere ne kadar teşekkür etsem az, çünkü siz bu davayı 20 yıl önce kucakladınız ve bir kere yükselttiğiniz bayrağı Allah’ın izniyle bir daha indirmediniz, indirmeyeceksiniz. 20 yıl dile kolay, 20 yıl önce doğan çocuklar şimdi askerde yada bu sene üniversiteyi bitiriyor. Allah’a binlerce şükürler olsun ki artık Tarsus Türkiye’ye meydan okuyor. Tarsus MHP’nin Türkiye’deki medar-ı iftiharıdır.


Sizler bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, sizler bizim başımızı yere eğdirmediniz ve bizde 20 yıldır siz değerli hemşehrilerimize sahip çıktık, hiçbir baskıya boyun eğmedik. Tarsus’un menfaatlerini her zaman her yerde Allah’a çok şükür sonuna kadar koruduk. Bugün geldiğimiz noktada yıllardır verilen il mücadelesi büyükşehir yasasıyla birlikte noktalandı. Bizde hem Tarsus’un hem de Anamur’a kadar tüm ilçelerimizin hakkını savunmak, bütün ilçelerimize sahip çıkmak hakkı, hukuku, adaleti belediyecilikte tesis etmek için Büyükşehir’de yola çıktık.  Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Orada da bizi yalnız bırakmadınız orada da sonuna kadar destek verdiniz. Allah bunu içinde hepinizden razı olsun” dedi.


Mersin geneline hizmet edeceklerini belirten Başkan Kocamaz, “Sadece Tarsus için değil, Mersin’in tamamında daha yapacak çok işimiz var. Sadece Tarsus’a mühür vurmak yetmez Mersin’in tamamına Allah’ın izniyle MHP’nin hizmet mührünü vuracağız. Mersinli 16 ay önce başlattığımız çalışmaların ilk gününden bu yana bize ümit verdi, bize heyecan verdi, bize adeta enerji verdi, bizi inandırdı, bize güvendi ve en sonunda 30 Mart’ı Mersin’de yeni bir milat ilan etti Allah’a çok şükür.



Daha yapacak çok işimiz var. Biz kendimizi bu millete, bu halka adamışız. Gece gündüz demeden bu halkın sıkıntılarını gidermek, onların beklentilerine cevap verebilmek için yaz demiyoruz, kış demiyoruz çalışıyoruz, çalışıyoruz, çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışacağız. Çünkü gerçekten bu halk her şeyin en iyisine layıktır. Allah’a çok şükür ki dedikodudan başka hiçbir sermayesi olmayanlara 5. Defa bir kere daha ders verdiniz ve onlara adeta siyasetin nasıl yapılacağını öğrettiniz. Siyaseti adam gibi yapamayanlara sandığı dar ettiniz.


Herkes haddini bilecek, herkes kendisine yakışanı yapacak. Allah’a çok şükür ki edepten mahrum olanlar bu milletten her defasında yeni bir ders, yeni bir sopa yediler. Ve bugün geldiğimiz noktada Allah’a çok şükür edebi olanlar, haktan, hukuktan yana olanlar, barıştan, kardeşlikten, sevgiden yana olanlar, huzurdan yana olanlar ve hepsinden önemlisi istikrardan yana olanlar işte bu Cumhuriyet Meydanı’nı bir kez daha doldurdu Allah’a çok şükür. Biz onları Allah’a havale ettik. Gerçekten siyaseti seviyesizleştirdiler, ayağa düşürdüler, kilolarının kaç kuruş olduğunu maalesef sokaklarda çöp kutularında aradılar ve bugün geldiğimiz noktada işte biz buradayız onlar burada değiller.



Her şeye rağmen biz onlar gibi kindar değiliz. Biz, bize yapılanları hep unuttuk, bundan sonra da unutacağız. Çünkü bizim tabandaki vatandaşlarımızla hiçbir problemimiz yoktur. Tabandaki vatandaşımız hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi kökenden, hangi mezhepten, hangi inançtan olursa olsun hepsi Türkiye Cumhuriyeti’nin al bayrağı altında yaşamaktan gurur duyduğu sürece bizlerde onlarla gurur duyacağız, başımıza taç edeceğiz. Çünkü bu ülkenin birliğe, dirliğe, bütünlüğe ihtiyacı var. Bu ülkenin sevgiye, saygıya, barışa, kardeşliğe ihtiyacı var.


Bu ülkenin hizmete ihtiyacı var. Bu ülkenin insanlarının insanca yaşamaya ihtiyacı var. Bu ülkede yaşayan bütün insanların adam yerine konulmaya ihtiyacı var. Dolayısıyla bizi bilen bilir bilmeyene de hizmetlerimizle tanıtırız. Bizi bilen bilir bilmeyenlere davranışlarımızla kendimizi tanıtırız. Bizim hiç kimseye husumetimiz olmaz, varsın birileri bize husumet duymaya devam etsin. Ama Allah’a çok şükür ki bugün geldiğimiz noktada milletin çoğunluğu birlikten yana, milletin çoğunluğu edepsizliklere kapalı. Milletin çoğunluğu yalana, talana, dolana karşı duruyor. Bizim mücadelemizde zaten nedir? Yalanla mücadeledir, talanla mücadeledir, çalanla mücadeledir” şeklinde konuştu. Program sonunda Atilla Yılmaz konser verdi. 
Son Güncelleme: 01.04.2014 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.