banner308

Mersin Ekonomi Platformu Üyeleri Vali Güzeloğlu'yu Ziyaret Etti

Mersin'de 19 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelmesiyle kurulan 'Mersin Ekonomi Platformu' üyeleri, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Mersin Ekonomi Platformu Üyeleri Vali Güzeloğlu'yu Ziyaret Etti

Mersin'de 19 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelmesiyle kurulan 'Mersin Ekonomi Platformu' üyeleri, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

02 Mart 2012 Cuma 18:14
Mersin Ekonomi Platformu Üyeleri Vali Güzeloğlu'yu Ziyaret Etti

Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmada SİAD'ların ve diğer sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesi ile kalkınmanın daha üst noktalara ulaşabileceğini kaydetti.

"Bizlerin birlikteliklerimizi üst ölçeklerde buluşturmamız ve bunu sürdürmemiz sık rastlanılan örnekler değildir" diyen Güzeloğlu, "Asıl olan bir olabilmek, birlikte bakabilmek ve bir bütüne doğru yol alabilmektir. İlin renkliliklerini koruyarak 'biz'i oluşturmak zenginliktir. 'Bir' de kalmak birden bütüne yol alırken geride durmak kabul edilebilir bir tutum değildir. Bu nedenle birlerin bir araya gelerek birliktelik oluşturması ve 'ben'den bize doğru yol olması önemli bir zenginliktir." şeklinde konuştu.

Mersin adına daha güzel şeyler yapmanın herkesin isteği olduğunu anlatan Güzeloğlu, "Mersin'in zenginliği de burada bulunmaktadır. Böylesi güçlü bir buluşma Mersin'in bütünlüğünü olumlu yönde etkileyecek" diye konuştu.

Platformun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan ise 'güçlü Mersin lobisi' oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Platform şu kuruluşlardan oluşmaktadır;

Akdeniz Sanayici İşadamları Derneği (ASİAD), Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD), Mersin Akaryakıtçılar Derneği (MADER), Alışveriş Merkezi Perakendeciler Derneği (MAPDER), Mersin Genç İşadamları Derneği (MEGİAD), Dayanıklı Tüketim Malları Satıcı Dayanışma Derneği (MERSAD), Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (MERSEMKOM), Mersin Turizm işletmecileri Derneği (MERTİD), Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP), Mersin Serbest Bölge Kullanıcıları Derneği (MESBAK), Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği (MESİAD), Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER), Mersin Silifkeliler Kültür ve Dayanışma Derneği (MESİDER), Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD), Türk-Arap İşadamları Derneği (TURAB), Mersin Organize Sanayi Bölgesi İşleticileri Derneği (MORKSUD), Mersin Perakendeciler Derneği (PERDER), Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) ile Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD).

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.