banner308

Mersin İl Sağlık Müdürü Hakkında Şok İddia!

Mersin Şehir Hastanesi’nin dibinde yer alan ve alternatifi bulunmayan iki adet eczanenin olduğu 4 dükkânlık iki katlı binanın Mersin İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik’in eşine ait olduğu iddiaları kamuoyuna bomba gibi düştü.

Mersin İl Sağlık Müdürü Hakkında Şok İddia!

Mersin Şehir Hastanesi’nin dibinde yer alan ve alternatifi bulunmayan iki adet eczanenin olduğu 4 dükkânlık iki katlı binanın Mersin İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik’in eşine ait olduğu iddiaları kamuoyuna bomba gibi düştü.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 13:42
Mersin İl Sağlık Müdürü Hakkında Şok İddia!

İnşaat aşamasındayken bölgede eczanelerin yer alacağı bir yerleşkenin düşünülmemesi nedeniyle kentteki neredeyse tüm sağlık kurumlarının eleştirdiği Mersin Şehir Hastanesi ile ilgili ortaya atılan yeni bir iddia kamuoyunda bomba etkisi yarattı. Şehir Hastanesi çevresinde eczane olabilecek bir bölgenin yapılmaması nedeniyle birçok kuruluş basın toplantısı düzenleyerek duruma tepki göstermişti.



Hatta Hastanenin Başhekimi Op. Dr. Recep Aydın’da açılış töreninin ardından basın mensupları ile yaptığı tanışma toplantısında, hastanenin planlama çalışmalarında eczane yerleri için hiçbir çalışma yapılmadığını açıklamıştı. Hastanenin açılışının ardından hastanenin güneyinde yer alan kavşakta yeni yapılan iki katlı dört dükkânın yer aldığı binada iki adet eczane açılmıştı.



YILLIĞI 250 BİN LİRA MI?

İki adet eczane, 1 medikal, 1 adette optik mağazasının bulunduğu söz konusu binanın Mersin İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik’in eşi Elife Sibel Kemik’e ait olduğu iddiaları ise kamuoyuna bomba gibi düştü. Söz konusu dükkanların mülkiyeti konusunda gazetemize bilgi veren bir kiracı ise söz konusu binanın İl Sağlık Müdürü Kemik’in eşine ait olduğunu ve dükkan için yıllık 250 bin TL’ye anlaştıklarını resmiyette ise rakamın daha düşük gösterildiğini iddia etti.



KAMUOYU ÇALKALANIYOR

Söz konusu arsa ve binanın şehir hastanesi projesi başlamadan önce mi, yoksa sonra mı alındığı sorusunun yanı sıra kaç liraya alındığı sorusu da cevap bekliyor. Böyle kıymetli bir arsanın şehir hastanesi yapımı ile çok fazla değerleneceğinin önceden bilindiği iddialarının yanı sıra söz konusu arsanın daha önceden aileye ait olduğu, olayın bir tesadüf olduğu da iddialar arasında. Gündeme bomba gibi düşen bu iddialar konusunda İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik’in konuyla ilgili yapacağı açıklama Mersin kamuoyunda büyük bir merakla bekleniyor.





Haber:
Mehmet Nabi Batuk
Haberci Gazetesi
Son Güncelleme: 09.08.2017 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2017-08-09 23:01:51

Sadece o değil bir çok saglığı karşısında eczane açılması için rüşver aldığıda çok kişi tarafından biliniyor

Avatar
AHMET 2017-08-10 12:02:57

herkesi̇n haberdar olduğu bu adam nasil olurda bu kurumun başinda ?????

Avatar
Yolcu 2017-08-10 19:35:31

allahından bulsun ,,,, bulunduğu mevkiyi kendi çıkarı için kullananın memlekete ne hayrı olacak