Mersin İtfaiyesi İki ilçede Üç Can Kurtardı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, geçtiğimiz hafta Akdeniz ve Tarsus’ta hayvan yetiştiricilerinin yardım talebine koştu ve toplamda 3 keçiyi mahsur kaldıkları yerlerden kurtarıp sahiplerine teslim etti.

Mersin İtfaiyesi İki ilçede Üç Can Kurtardı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, geçtiğimiz hafta Akdeniz ve Tarsus’ta hayvan yetiştiricilerinin yardım talebine koştu ve toplamda 3 keçiyi mahsur kaldıkları yerlerden kurtarıp sahiplerine teslim etti.

25 Ocak 2023 Çarşamba 09:21
Mersin İtfaiyesi İki ilçede Üç Can Kurtardı.

Hayvanlarının kurtarılmasının sevincini yaşayan yetiştiriciler, kendilerine yardımda bulunan ekiplere teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçtiğimiz hafta Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde günlerdir mahsur kalan canları kurtardı. Akdeniz ilçesi Parmakkurdu Mahallesi’nde Ahmet Örlek’in 2 ve Tarsus ilçesinde Adem Takan’ın 1 keçisi kısa sürede kurtarılarak sahiplerine teslim edildi. Başarılı operasyonların ardından kurtarılan keçilere su içiren kahraman itfaiyeciler, keçilerin günlerdir süren susuzluğunu giderdi.

Mersin İtfaiyesi, tüm canlar için 7/24 görev başında

Akdeniz ilçesi Parmakkurdu Mahallesi’nde yaşayan ve geçimini hayvancılıkla idame ettiren Ahmet Örlek, hayvanlarını otlatırken 2 keçisinin sürüden ayrılarak kayadan düştüğünü ve düştükleri yerde mahsur kaldıklarını söyledi. Kendi imkanlarıyla keçilerini kurtaramadığını belirten Törlek, “1 hafta oldu. Açlıktan ölme derecesindeydiler. Mersin İtfaiye ekibimizi aradık. Keçilerimizi başarıyla kurtardık. Teşekkür ederim” dedi.

Tarsus’ta bir başka kurtarma operasyonunda yer alan ekipler, bu kez Karadirlik Mahallesi’nde yaşayan yetiştirici Adem Takan’ın 1 haftadır kayıp olan keçisini mahsur kaldığı uçurumun yamacından aldı. Keçisini kurtarmak için çabaladığını ama sonuç alamayınca Mersin İtfaiyesi’ni arayarak yardım istediğini dile getiren Takan, kısa süreli bir operasyonun ardından keçisini kurtararak kendisine teslim eden ekiplere teşekkür etti.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eski personel 2023-01-25 10:47:24

Memurlarin 150 kg olup 20 bin tl maas alip yattigi khk lilarin calistirildigi itfayemi kadrolu isciler cok maas aliyor deyip her turlu haklarini kirpanlara selam olsun.chp genelde tamamda yerelde zor bu kafaya .kimse olmesin her kes hakketigini alsin tabiki kimse kontrol etmiyormu yurumekten aciz sofor er itfayeci baskul ailesi gibi.

banner304

banner305