banner308

Mersin Polisinden Sahte İçki Operasyonu

Operasyonlarda 28 şüpheli yakalanırken, çok miktarda sahte içki ve imalathanesi ele geçirildi.

Mersin Polisinden Sahte İçki Operasyonu

Operasyonlarda 28 şüpheli yakalanırken, çok miktarda sahte içki ve imalathanesi ele geçirildi.

29 Kasım 2016 Salı 14:18
Mersin Polisinden Sahte İçki Operasyonu

Mersin ve Adana'da sahte içki imal eden ve piyasaya süren şahıslara yönelik 2 aylık planlı çalışması sonucu gerçekleştirilen operasyonlarda, 28 şüpheli yakalanırken, çok miktarda sahte içki ve imalathanesi ele geçirildi.  Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Mersin ve Adana'da kurdukları sahte içki imalathanelerinde, insan sağlığını hiçe sayarak sahte içki üretimi yapan ve ürettikleri sahte içkileri piyasaya sürdükleri tespit edilen şahısların suç ve suç unsurları ile birlikte yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.



2 aylık planlı çalışmanın arından düzenlenen operasyonlarda, 31 şüpheliden 28'i yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte 5 adet sahte içki üretimi yapılan imalathane, 4 adet sahte içki deposu, 6 bin 150 adet sahte içki, 2 bin litre sahte içki üretiminde kullanılan alkol, 88 bin 550 adet boş içki şişesi, 3 bin 500 adet içki şişesi kapağı, 3 bin 500 adet içki şişesi etiketi ile çok sayıda sahte içki yapımında kullanılan düzenek, boş bidon ve alkolmetre ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 15'i tutuklanırken, 7'si adli kontrol, 6'sı ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Firari 3 zanlının yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 29.11.2016 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.