banner308

Mersin'de AK Parti'li Gencin Darbedilmesi

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, darbedilen genci tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Elvan: "Bizlere barış, kardeşlik ve dostluk yakışır. Demokrasi şöleni içerisinde bu seçime gitmeliyiz. Bir şölen, kutlama havasında bu seçime gitmeliyiz"

Mersin'de AK Parti'li Gencin Darbedilmesi

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, darbedilen genci tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Elvan: "Bizlere barış, kardeşlik ve dostluk yakışır. Demokrasi şöleni içerisinde bu seçime gitmeliyiz. Bir şölen, kutlama havasında bu seçime gitmeliyiz"

15 Ekim 2015 Perşembe 13:53
Mersin'de AK Parti'li Gencin Darbedilmesi

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan,  AK Parti Erdemli Gençlik Kolları üyesi Seyit Duru'nun darbedilmesiyle ilgili, "Bizlere barış, kardeşlik ve dostluk yakışır. Demokrasi şöleni içerisinde bu seçime gitmeliyiz. Bir şölen, kutlama havasında bu seçime gitmeliyiz" dedi.Elvan, Erdemli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Duru'yu ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.Elvan, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Erdemli'de demokrasiye yakışmayan bir hadiseyle karşı karşıya kaldıklarını söyledi. 































AK Parti'nin gençlik kollarının bir üyesinin darbedildiğini belirten Elvan, "Bu gencimiz aracında Sayın Cumhurbaşkanımızın hayatını anlatan kitap okurken maalesef 40 civarında MHP'li tarafından saldırıya uğramıştır" ifadesini kullandı. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın önem arz ettiği bir süreçten geçildiğini vurgulayan Elvan, böyle bir yaklaşımın kabul edilemeyeceğini söyledi.



Saldırıyı şiddetle kınadığını dile getiren Elvan, şöyle devam etti:

"Genç kardeşimize tek başınayken 40 kişilik bir grup tarafından saldırılmıştır. Bunun görüntüleri de var ve basınla da paylaşılmıştır. Biran evvel bu saldırıyı gerçekleştirenlerin hem emniyet güçleri hem de jandarma güçlerimiz tarafından tespit edilip bunlarla ilgili gerekli soruşturmanın başlatılması gerekiyor. Maalesef şu ana kadar MHP yönetimi, 'Biz bu saldıran kişileri emniyete, jandarmaya teslim edeceğiz' demelerine rağmen şu ana kadar MHP yönetimi tarafından bu gerçekleşmemiştir. Bu Erdemli'ye yakışan bir hadise değildir. Biz hepimiz kardeşiz. Böyle demokratik bir ortamda arabasında kitap okuyan hiçbir söz sarf etmeyen 18 yaşındaki bir gencimize nasıl bu saldırı kabul edilebilir."


Gencin birçok yerinden darp edildiğini ve yara aldığını anlatan Elvan, "Ben bu saldırıyı yapanları şiddetle kınıyorum. Bu saldırıyı yapanların özellikle MHP yönetimi tarafından da kendi teşkilat mensuplarının bunu gerçekleştirmesi nedeniyle kınamasını talep ediyorum. Bizim birliğe, bütünlüğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var" diye konuştu.



Tüm gençlere seslenen Elvan, şöyle konuştu:

"Bizlere barış, kardeşlik ve dostluk yakışır. Demokrasi şöleni içerisinde bu seçime gitmeliyiz. Bir şölen, kutlama havasında bu seçime gitmeliyiz. Ama insanların özellikle parti propagandası yaparken birbirlerine saldırmaları, taciz etmeleri, baskı uygulamaları hiçbir şekilde kabul edilemez. Bunun anlamı demokrasiye karşı tavır alma anlamına gelir. Bir kez daha kınıyor ve inşallah bundan sonra bu tür olayların ne Erdemli'de ne de Mersin'de ne de Türkiye'nin herhangi bir yerinde gerçekleşmemesini temenni ediyorum. Kardeşimize Allah'tan acil şifalar diliyorum."Elvan daha sonra, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Cem Tayfun'un ailesinin yaşadığı eve taziye ziyaretinde bulundu.

AA

Son Güncelleme: 16.10.2015 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.