banner311

Mersin'deki Terör Operasyonu

- Gözaltına alınan ve aralarında HDP Mersin milletvekili adayı İkram Vuran'ın da bulunduğu 7 kişi adliyeye sevk edildi

Mersin'deki Terör Operasyonu

- Gözaltına alınan ve aralarında HDP Mersin milletvekili adayı İkram Vuran'ın da bulunduğu 7 kişi adliyeye sevk edildi

09 Ekim 2015 Cuma 14:52
Mersin'deki Terör Operasyonu

Mersin'de düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında HDP Mersin milletvekili adayı İkram Vuran'ın da bulunduğu 7 kişi adliyeye gönderildi.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü propagandası yapmak ve örgütün faaliyetlerine katılmak suçlamasıyla gözaltına alınan 9 zanlının emniyetteki sorguları tamamlandı.

Aralarında HDP Mersin milletvekili adayı İkram Vuran'ın da bulunduğu 7 kişi adliyeye sevk edilirken 2 kişi ise serbest bırakıldı. 

Terör örgütü propagandası yapmak ve örgütün faaliyetlerine katılmak suçlamasıyla haklarında soruşturma açılan şüphelilerin yakalanması için Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 7 Ekim'de yaptığı operasyonda, aralarında HDP Mersin milletvekili adayı İkram Vuran'ın da olduğu 9 kişi gözaltına alınmıştı. 

Ayrıca, zanlılardan bazılarının, "okulların bir hafta boykot edilmesi" çağrısına uyulmadığı için okullara el yapımı patlayıcı attığı da iddia edilmişti. 

AA

Son Güncelleme: 12.10.2015 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.