Meski Genel Müdürü Emekli Oldu.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdür Vekili Turgut Aybak emekli oldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Turgut Aybak’ın emekliliği dolayısıyla düzenlenen veda törenine katıldı.

Meski Genel Müdürü Emekli Oldu.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdür Vekili Turgut Aybak emekli oldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Turgut Aybak’ın emekliliği dolayısıyla düzenlenen veda törenine katıldı.

15 Aralık 2016 Perşembe 17:18
Meski Genel Müdürü Emekli Oldu.

Mersin’e bu kadar süredir hep birlikte hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Kocamaz, “Yaklaşık 32 aydır hep birlikte Mersin’e hizmet vermeye çalışıyoruz. Tabi ki bu yeni 3360 Sayılı Yasa sadece Belediye’de değil MESKİ’de de alanı çok genişletti. Dolayısıyla yeni bir yapılanma süreci yaşadık. Bu süreç içerisinde de değerli genel müdürümüzle birlikte Mersin’in tamamına hizmet verme gayreti içerisinde olduk. Yeniden yapılanma, her ilçede birim oluşturma gerçekten zorlu bir süreçti ama bu günlere Allah’ın izniyle başarıyla geldik” dedi.



Genel Müdür Turgut Aybak’ın kendi isteğiyle emekli olma talebini değerlendirdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Sayın genel müdürümüz kendi isteğiyle emekli olma talebini bize iletti, biz de kendisine bu kararı kendisinin vereceğini ve bizim karara herhangi bir müdahalemizin olmayacağını belirttik. Bu güne kadar uyum içerisinde çalıştığımızı ve bundan sonra da çalışabileceğimizi söyledik. Ama her şeyin bir başı bir de sonu var. Kendisine bu güne kadar uyumlu çalışmasından ve MESKİ’ye, Mersin’e hizmetlerinden dolayı huzurunuzda teşekkür ediyorum. Allah bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisinden razı olsun. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum. Mersin halkı adına da verdiği hizmetler için hakkını helal etsin diyorum” şeklinde konuştu. 



MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, 2 yıl gibi kısa bir sürede MESKİ’nin 2 yıldızla ‘Kararlılık’ ödülünü, 4 yıldızla da ‘Yetkinlik’ ödülünü almayı hak kazandığını ve bunu hep beraber başardıklarını ifade etti. Genel Müdür Aybak, 2014 yılından bu yana hem MESKİ’nin kurumsallaşmasında hem de sorunların çözümünde hep birlikte çalıştıklarını sözlerine ekleyerek, “Bu kadar süre içerisinde yatırım ihtiyaçlarının, işletme sorunlarının, personel sorunlarının çok şükür üstesinden geldik.



Başkanımızın bizlere gösterdiği önderlik, rehberlik ve sizlerin de destekleriyle MESKİ bu sorunların hepsini bu gün itibariyle aşmış durumda. Benim de hizmette 35. yılım dolmuş oluyor. Bu bir bayrak yarışı, biz bu bayrağı bir ekip olarak bir yerlere getirmeye çalıştık. Bu yarış yine daha hızlı devam edecek. Şahsınızda Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a bize verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, emekliye ayrılan Turgut Aybak’a çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 15.12.2016 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.