Mezitli'ye İddialı Bir Kadın Aday

Av. Nevin Zaimoğlu, CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı

Mezitli'ye İddialı Bir Kadın Aday

Av. Nevin Zaimoğlu, CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı

03 Eylül 2013 Salı 20:03
Mezitli'ye İddialı Bir Kadın Aday
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Nevin Zaimoğlu, Mezitli Belediye Başkanlığına aday adaylığı için başvuruda bulundu. CHP Mezitli ilçe başkanlığında kalabalık partili gurup eşliğinde aday adaylığı dosyasını sunan Zaimoğlu, yaptığı basın açıklamasında 1 Eylül Barış Gününün savaş ortamının karanlık gölgesinde, kan ve göz yaşının aktığı bir dünyada kutlamanın burukluğu içinde olduğunu belirtti.
 

Zaimoğlu, yönetim ve karar mekanizmalarında en az %50 kadın olması savaşı, kanı ve gözyaşını durduracağını söyledi. Zaimoğlu, "Bu nedenle kadınlar bu görevlere aday olmalı ve bu görevlere getirilmelidir. Ben de bu duygu ve düşüncelerle aday adayı oldum" dedi.

 

Zaimoğlu, "Aday adayı olmam konusunda partililerimin istek ve taleplerini, bana verilmiş bir görev olarak addediyorum. Bu görev ve sorumluluğu büyük bir onur ile kabul ediyor ve çıktığımız bu yolda, beraberce başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Hayat felsefem sevgi üzerine kuruludur. Beynim insana daha fazla nasıl yardımcı olurum diye düşünür, çalışır; kalbim insanı daha fazla nasıl mutlu ederim diye atar. Bu güne kadar gerek mesleğimde, gerekse partimde aldığım görevlerde, bireysel olarak yaptıklarım ve başarılarım ortadadır. Diğer aday adayları benim rakiplerim değil yol arkadaşlarımdır" dedi.

 

Nevin Zaimoğlu konuşmasının devamında belediye başkanı olduğunda yapacağı çalışmaları anlattı. Zaimoğlu, " Genel başkanımız; Aydın Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu için ‘Partimizin gururu’ demiş, belediye başkan adaylığını açıkladığı ilk isim olmuştur. Ben bu dönem Özlem Çerçioğullarının çoğalacağına inanıyorum. Belediye başkanı olduğum taktirde Mezitli’ye, partime, genel başkanıma bu gururu yaşatacak bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. Mezitli’yi mağdurun,işsizin, aşsızın ’benim arkamda belediyem var’ diyebileceği bir anlayışla yönetmek için, Mezitlilere, çocuklarımıza, daha modern, daha üretken, daha gelişmiş bir Mezitli yaratmak için aday adayıyım "dedi.

 

"MYK’da alınan karar gereği istifa etmeyeceğim"

 Nevin Zaimoğlu gazetecilerin İl kadın kolları başkanlığından istifa edip etmeyeceği sorusuna ise " MYK’da alınan bir kararla kadın ve gençlik kollarında görev alanların istifa etmelerine gerek olmadığı belirtildi. Bende bizlere verilen bu hakkımı kullanıyorum" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 04.09.2013 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.