MHP’nin Akdeniz Adayı Belli Oldu Gibi

MHP Akdeniz’de Remzi Çıngı heyecanı yaşanıyor

MHP’nin Akdeniz Adayı Belli Oldu Gibi

MHP Akdeniz’de Remzi Çıngı heyecanı yaşanıyor

03 Mart 2013 Pazar 21:37
MHP’nin Akdeniz Adayı Belli Oldu Gibi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Mersin’deki siyasi aktörleri arasında iyi bir konuma sahip olan Çıngı sürpriz bir kararla Büyükşehir adaylığından vazgeçip Akdeniz İlçesinden aday adaylığını açıkladı.
 


MHP tabanın yakından tanıdığı ve sevilen İş Adamı Remzi Çıngı MHP’den 24. Dönem Milletvekili adayı da olup Mersin’de aktif siyasetten hiç kopmadı. Kulislerde Akdeniz’in konumu sebebiyle Çıngı’nın bu bölgeyi tercih ettiği belirtilirken, Akdeniz’de yıllardır iş hayatını sürdürmesi bölgenin sorunlarına hâkim olduğu anlaşılıyor.



Akdeniz İlçe Teşkilatının Adayı Remzi Çıngı!
 
MHP akdeniz İlçe Teşkilatı dün yaptığı toplantıda Akdeniz Belediye Başkan Adaylarının Remzi Çıngı olduğunu açıkladı. MHP Akdeniz İlçe Teşkilatı’nın dünkü toplantısında alınan kararla MHP’li Remzi Çıngı’yı adaylık sürecinde destekleyeceği gelen bilgiler arasında. Kulislerde Akdeniz’in en güçlü aday adayı olarak gösterilen Çıngı’nın tabanla ve teşkilatla olan ilişkisi sayesinde ‘seçimi alabilir’ tarzındaki söylemler çoğalıyor.Aynı zamanda MHP Akdeniz İlçe Başkan Vekili görevini de yürüten Remzi Çıngı, İş Adamı kimliğiyle de Akdeniz’deki iş dünyasından adaylığına sıcak bakılıyor.Öte yandan Çıngı’nın Akdeniz’e adaylığında tabandan ve teşkilattan gelen ısrarcı tavırlarında etkili olduğu söyleniyor.

Son Güncelleme: 03.03.2013 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şaban berge @nurettin yiğit 2013-03-04 11:53:59

niye tapusunumu aldınız halkımız inşallah sandıkta yaptıgınız işbirligini görerek gerekeni yapacaktır

Avatar
nurettin yiğit 2013-03-03 23:08:13

neyi̇ kazanacak yaa. akdenizde bdp ve chp kazanır. diğer partiler formalite icabı