Milletvekili Uzun İddialı Konuştu

"Bizim Mersin'i kaybetme gibi bir lüksümüz yok, kesin alacağız" dedi.

Milletvekili Uzun İddialı Konuştu

"Bizim Mersin'i kaybetme gibi bir lüksümüz yok, kesin alacağız" dedi.

15 Ağustos 2013 Perşembe 11:55
Milletvekili Uzun İddialı Konuştu
AK Parti'li Uzun, yazılı bir açıklama yaparak 2014 yerel seçimlerini değerlendirdi. seçimleri başarılı bir şekilde geçirip, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve diğer AK Parti'li olmayan belediyeleri AK Parti belediyecilik anlayışına kavuşturacaklarını ifade eden Uzun, Türkiye'de yerel yönetimlerin ve belediyeciliğin adresinin AK Parti olduğunu iddia etti. AK Parti'nin yerel yönetimlerde çığır açtığını vurgulayan Uzun, milletin AK Parti'yi sürekli iktidara taşımasında da belediyecilikte gösterilen başarılı performansın büyük etkisi olduğunu kaydetti.



Türkiye'nin, AK Parti ile yerel yönetimlerde de çok güzel bir noktaya geldiğini ve kazanımlar elde ettiğini dile getiren Uzun, "Yerel yönetimlerimizin elde ettiği bu başarıda şüphesiz başkanlarımızın, meclis üyelerimizin ve meclis başkanlarının katkısı büyüktür. Ancak bu başarılarının en büyük nedeni, bizlere rehber olan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yeni belediyecilik anlayışıdır" ifadelerini kullandı.



Tüm partilerin toplam hizmetinin AK Parti'nin bir belediye başkanının hizmeti kadar olamayacağını da savunan Uzun, bu nedenle Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Mersin'deki bütün belediyelere talip olduklarının altını çizdi. Uzun, açıklamasında şunları kaydetti: "İddia ediyorum Mersin'i AK Parti ile tanıştıracağız. Bizim Mersin'i kaybetme gibi bir lüksümüz yok, kesin alacağız. Biz Mersin'e çok önem veriyoruz. Yerel seçimlerde zaferle ayrıldığımızda Mersinliler AK Parti belediyeciliğinin farkını çok daha iyi görecek ve anlamış olacak. Daha mutlu, daha modern, daha huzurlu ve yaşanabilir bir Mersin için AK Parti belediyeciliği şart." 
Son Güncelleme: 16.08.2013 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.