banner308

Neşet Tarhan'ın Toplantısı Mitinge Dönüştü

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, Menderes Mahallesi sakinleriyle organize edilen mitingle buluştu.

Neşet Tarhan'ın Toplantısı Mitinge Dönüştü

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, Menderes Mahallesi sakinleriyle organize edilen mitingle buluştu.

24 Mart 2014 Pazartesi 12:54
Neşet Tarhan'ın Toplantısı Mitinge Dönüştü
Binlerin katıldığı miting şölene dönüştü.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, Mezitli Menderes Mahallesi’nde düzenlenen mitingde konuştu. Seçimlere sayılı günler kala Mezitli’de adeta gövde gösterisi yapan CHP’li Tarhan, Mezitli’yi Türkiye’ye duyuracak oyu alacaklarını açıkladı.
 



Tarhan, “Açık ara öndeyiz”
 
Coşkulu kalabalığa hitap eden CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, “Aylardır sahalarda seçim çalışmalarımızı yapıyoruz. Yola çıkarken hedefimiz %60 dedik. Bu hedefi yakaladığımızın ve hatta geçtiğimizin göstergesidir bu kalabalık. Her geçen gün oylarımız çoğalıyor, güçlü bir şekilde belediyeyi kazanmaya geliyoruz. Yapılan kamuoyu araştırmalarında rakip partilerden açık ara önde olduğumuzu müjdelemek isterim. Tabiî ki bu Mezitli halkıyla oluyor. 30 Mart akşamı zaferi tüm halkımızla birlikte belediye binamız önünde kutlayacağız” dedi.
 


Tarhan, “Mezitli büyüyecek”
 
7’den 70’e herkesi kapsayan projelerinin olduğunu belirten Tarhan, “Mezitli yeni dönemde gelişecek, değişecek, büyüyecek ve daha da güzelleşecektir. Yeni imar planımızla birlikte Mezitlimiz yatırımcıların gözdesi haline gelecek. Yatırımcılar geldikçe kentimizin değeri artacak. Bu değişim, esnafa, köylüye, kadına, gence Mezitli’de yaşayan herkese değer katacak. Turizmden spora, eğitimden sağlığa, kültürden sanata, işçiden emekliye, gencinden kadınına birçok alanda önemli adımlar atacağız. 31 Mart günü kolları sıvayıp halkın yararına hizmetlerimizi her mahalleye ve köye eşit bir biçimde götüreceğiz.



Sahillerimizi 7/24 kullanabilir hale getirerek, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ağaçlandırmalar tabiî ki ışıklandırmalarla eksiksiz bir sahil düzenlemesi yapacağız. Denizimiz daha temiz olacak. Sanat evlerimizi geliştirip daha da büyüteceğiz. Modern kapalı Pazaryerlerimizi çoğaltıyor ayrıca üretici Pazaryerlerini hayata geçirerek herkesin üretime katkı vermesini sağlayacağız. Özellikle kadınlarımız bu üretici pazaryerlerinde ellerinden gelen ne varsa yapıp satsın ve ekonomik yönden güçlü olsun istiyoruz.



Kültür Merkezi, Emekli Konağı, Mutlu Yaşam Köyü gibi birçok projemizi 31 Mart’tan itibaren hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.Konuşmaların ardından CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayları sahneye davet edilerek birlik beraberlik mesajı verdi. Daha sonra CHP Mezitli Belediye Meclis Üyesi Adayları sahneye tek tek çağrılarak halka tanıtıldı.Miting sonrası halk verilen konser ile halaylar çekti. 
Son Güncelleme: 24.03.2014 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.