banner308

Özgecan'ın Adı, Ailesinin Yaşadığı Sokağa Verildi

Özgecan'ın babası Mehmet Aslan: "Gerek mahkemeyle ilgili, gerekse başka Özgecanların bu şekilde kaybolmaması adına, devletimizin büyük hassasiyet göstereceğine inanıyorum"

Özgecan'ın Adı, Ailesinin Yaşadığı Sokağa Verildi

Özgecan'ın babası Mehmet Aslan: "Gerek mahkemeyle ilgili, gerekse başka Özgecanların bu şekilde kaybolmaması adına, devletimizin büyük hassasiyet göstereceğine inanıyorum"

01 Mayıs 2015 Cuma 21:09
Özgecan'ın Adı, Ailesinin Yaşadığı Sokağa Verildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın adı, ailesinin yaşadığı sokağa verildi. Barış Mahallesi muhtarı Metin İlkyaz ve mahalle sakinlerinin girişimiyle 4508. Sokak adının "Özgecan Aslan Sokağı" olarak değiştirilmesi dolayısıyla düzenlenen törene, Özgecan'ın annesi Songül, babası Mehmet, kardeşleri Beste ve Barış Ali Aslan ile vatandaşlar katıldı.



Mehmet Aslan, yaşadıkları sokağa kızının isminin verilmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.  Aslan, "Güzel kızımın isminin ölümsüzleştirilmesi adına samimi ve tamamen iyi niyetli bulduğum bu girişimi saygıyla karşılıyorum" dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulü

Mehmet Aslan, törenin ardından, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aileyi kabulü hakkında  gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan ile görüşmenin, kendilerini onurlandırdığını vurgulayan Aslan, "Bizi kabul buyurdu, onurlandırdı, şereflendirdiler. Çok memnun kaldık. Kendileri, Barış ve Beste, ben ve eşimle çok hassasiyetle ilgilendiler. Kendilerine de ifade ettiğim üzere, bizi bu şekilde onurlandırmış olmakla müşerref olduk. Barış'a ve Beste'ye birer tablet hediye ettiler. Bana çok güzel bir kravat hediye ettiler.



Allah razı olsun. Gerek mahkemeyle ilgili gerekse başka Özgecan'ların bu şekilde kaybolmaması adına devletimizin büyük hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum" diye konuştu. AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar'ın da kendileriyle yakından ilgilendiğini belirten Aslan, teşekkür etti. Geçen süreçte acılarını ailece yaşayamadıklarını ifade eden Mehmet Aslan, "Yavrumuzun yokluğunu, acısını her geçen gün yoğun bir şekilde hissediyoruz. Acımızı yeni yaşamaya başladık" dedi.

AA

Son Güncelleme: 01.05.2015 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.