"Sizi Millet Düzeltecek"

Öztürk, "Yalanlarınız ve iftiralarınız gidişinizin işaretidir, hırçınlığınız ise yalanlarınızın artık kabul görmediğindendir. Şimdi sırada sandık var. Artık sizi bu millet düzeltecektir" diye konuştu.

"Sizi Millet Düzeltecek"

Öztürk, "Yalanlarınız ve iftiralarınız gidişinizin işaretidir, hırçınlığınız ise yalanlarınızın artık kabul görmediğindendir. Şimdi sırada sandık var. Artık sizi bu millet düzeltecektir" diye konuştu.

03 Haziran 2015 Çarşamba 11:12
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkez Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, İl Binasında basın toplantısı düzenledi. MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç'ın da katıldığı toplantıda Öztürk, Mersin Ak Parti Milletvekili adaylarına milliyetçilik üzerinden yüklendi.
 


"Yalanı yol haritası yapmaya devam ediyorlar"

Ak Parti Mersin İl Başkanı ve Milletvekili adaylarını hedef alarak, "Siyasetin erdem ve ahlakını reddedercesine, yalandan beslenmeye, yalanı yol haritası yapmaya ısrarla devam ediyorlar" diyen Öztürk, "Bütün hayatı boyunca milliyetçiliğe saldıran bu akıl, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldığını iftiharla söyleyen bu zavallı zevat, şimdi milliyetçiliğe sarılmakta, kurtuluşu milliyetçilikte aramakta hatta akıl tutulması yaşayarak bu alanda Milliyetçi Hareket Partisi ile yarışa bile girmektedir" şeklinde konuştu.

 

"Bunların neresini düzelteyim"

Öztürk, Ak Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar'ın 7 Haziran’ı bir yol ayrımı olarak değerlendirdiğini belirterek, "2002 yılından sonra Türk olduklarını gururla söyleyebildiklerini ifade etmiştir. Aynı konuşmasında, iktidarları döneminde ülkemizin dünyada saygın bir yere sahip olduğunu beyan etmiştir. Ak Parti Mersin Milletvekili adayları, Muhsin Kızılkaya ve Mustafa Gültak ise yaşadıkları ülkeden habersiz, ilkesiz ve basiretsiz bir eda ile yalandan beslenen, iftiradan yeşeren üsluplarına devam etmişlerdir. Adamın biri kalabalık bir toplulukta Ker bela hadisesini anlatır ve der ki; ‘Muaviye’nin kızlarını necefte doğradılar’. Orada meseleyi bilen birisi gülerek, ‘be adam ben senin nereni düzelteyim? Muaviye değil, Ali Necef değil, Ker bela. Hem de kızları değil oğulları’ der. Şimdi ben bunların neresini düzelteyim" dedi.

 

"Tarlanın bereketini çaldınız saray yaptınız"

Öztürk, milliyetçiliği ayaklar altına aldıklarını ve Türkiye Cumhuriyeti levhalarından rahatsız olduklarını savunarak, şunları söyledi:"Andımızı kaldıran siz. Ülkemizi 36 etnik guruba bölen siz. Şimdi ise yüzsüzce milliyetçi olduğunu söyleyen yine siz... Tarlanın bereketini çaldınız saray yaptınız. Her vatandaşımızın sofrasına göz diktiniz. Şimdi sizi kurtaracak yalanda kalmadı, çırpınıyorsunuz. Yalanlarınız ve iftiralarınız gidişinizin işaretidir, hırçınlığınız ise yalanlarınızın artık kabul görmediğindendir. Şimdi sırada sandık var. Artık sizi bu millet düzeltecektir" 



Haber:
Raziye Erden
İmece
Son Güncelleme: 03.06.2015 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.