banner308

Toroslar'da Zabıtadan Kaldırım İşgaline Denetim

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol ve kaldırım işgalinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Toroslar'da Zabıtadan Kaldırım İşgaline Denetim

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol ve kaldırım işgalinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

10 Ağustos 2022 Çarşamba 14:26
Toroslar'da Zabıtadan Kaldırım İşgaline Denetim

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri; kaldırımlarda ürün ve malzemelerini sergileyerek, yayaların kullanım alanını daraltan işletme sahiplerine uyarılarda bulundu.

Ekipler; vatandaşların geçişini engelleyen reklam tabelası, tezgâh, masa ve sandalye gibi malzemelerin yol ve kaldırımlarda bulunmasına izin verilmeyeceğini belirtirken, engelliler için oluşturulan alanlar üzerine park eden motorlu vasıta sahiplerinden de gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

Başkan Yılmaz; “Müsaade Etmeyeceğiz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kaldırımların yayaların ortak kullanım alanı olduğunu belirterek, yol ve kaldırım işgali yapan esnafa müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Vatandaşların alışverişlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için denetimlerin aralıksız devam edeceğini kaydeden Başkan Yılmaz; “Kaldırımlara gelişigüzel konulan malzemeler bir yandan kötü görüntü oluşturuyor bir yandan da vatandaşlarımızın kaldırımları kullanmalarını zorlaştırıyor. Toroslar Belediyesi olarak hemşehrilerimizin huzur ve can güvenliğini tehdit edecek hiçbir işgale geçit vermeyeceğiz. Bu noktada ekiplerimiz, ilçemiz genelinde denetimlerini sürdürüyor. Konuya duyarlılık gösteren esnafımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.