banner308

Vatandaş Belediyeden Şikayetçi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına yönelik şikayet ve eleştiriler bitmek bilmiyor.

Vatandaş Belediyeden Şikayetçi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına yönelik şikayet ve eleştiriler bitmek bilmiyor.

08 Ekim 2015 Perşembe 12:46
Vatandaş Belediyeden Şikayetçi
30 Mart seçimlerinde koltuğu CHP’li Macit Özcan’dan devralan MHP’li Burhanettin Kocamaz yönetimindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerine yönelik, eleştiri ve tepkiler artarak sürüyor. Son olarak www.sikayetvar.com adresi üzerinden şikayetlerini paylaşan vatandaşlar son bir ayda; köy otobüslerinden belediye ekiplerinin yarattığı gürültü kirliliğine, refüj düzenlemelerinden aydınlatmaya pek çok konudan dert yandı.


İŞTE O ŞİKAYETLER

* Köy otobüsleri şehir içi kullanımlarda köy ücreti alıyor. 154 numaralı otobüs şoförüyle 29.09.2015 tarihinde bu sorun yaşanmış olup şoför müşteriyle tartışmıştır.

* Herkesçe bilindiği gibi Mersin’in iklim şartlarından dolayı yılın en az 7 ayı balkon ayı olur ne yazık ki Büyükşehir Belediyevatandamizin o sıradan dışı çalışma saatleri vardır ki akıl ermez, örnek Mezitli sınırları dahilinde gece 24:00 ile 02:00 arası yol temizleme arabasının sesi neredeyse ailece psikolojisini bozacak sesli cihaz gece çalıştırılır mı sayın yöneticiler!

* Mersin’den 170’nolu otobüse binip geleceğim ama her beklediğimde almadan gidiyor. 2 gündür mahsur kaldım Mersin’de, artık mecburen Silifke otobüsüne bindim. Madem ki bu kadar yetersiz 2 otobüs arka arkaya çıkar. Taşucu’na sefer olması güzel ama aşırı derecede yetersiz. Mağduruz.



KESTİĞİNİZ GİBİ AÇIN!

* Borçtan dolayı hemen kesilen suyumuz borcu kapandıktan sonra neden suyumuzu açmak için ağırdan alıyorlar anlamış değiliz. 6 tane sigortalı işçi çalıştırdığımız iş yerinde saatimizi sökmeye gelen elemanların daha dikkatli işi bilen elemanlar olması İş yerimizde bulunan müşterilerin yanında borçtan dolayı suyunuzu kesmeye geldim diyerek bizleri müşterilerin yanında rencide etmeden işlerini yapmaları daha iyi olurdu memleketin durumu ortadayken insanların üzerine bu şekilde gelinmesi insanların elinden her türlü kaza çıkabilir sizler bunu dikkate alırsanız sevinirim.



ŞİKAYETLER DİKKATE ALINMIYOR!

* Çilek Mahallesi 134. Cadde üzerinde kurulan semt pazarında pazarcılık işi yapmaktayım. Söz konusu caddede asfalt çökmüş, kaldırım yok, yol kenarı moloz yığını ve çöple dolu. pislik, koku, sinek almış başını gidiyor. Telefonla yapmış olduğumuz şikayetler dikkate alınmamış ve sorunumuz çözülmemiştir. Bu durum hem mahalle sakinlerini hem de pazarcı esnaf arkadaşlarımı sıkıntıya sokmaktadır. Büyükşehir sınırları içerisinde bakımsız köy yaşantısı ile yaşamak insanın ağırıma gidiyor. Şikayetimin dikkate alınarak sorunumuzun çözülmesi için gereğini talep ederim.




Haber:
Hediye Eroğlu
Son Güncelleme: 08.10.2015 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ak 2015-10-09 06:11:48

Çilek Mah. Akdeniz belediye si bakıyor oyunuzu nasıl verdiyseniz hizmetide onlardan isteyeceksiniz