banner308

Mersin idman Yurdu'na Ceza Geldi

Toroslar Belediyespor-Mersin idman Yurdu maçı sonrası çıkan olayların faturasının sadece Kırmızı-Lacivertlilere kesilmesi tepki topladı!

Mersin idman Yurdu'na Ceza Geldi

Toroslar Belediyespor-Mersin idman Yurdu maçı sonrası çıkan olayların faturasının sadece Kırmızı-Lacivertlilere kesilmesi tepki topladı!

15 Kasım 2018 Perşembe 09:19
Mersin idman Yurdu'na Ceza Geldi

Mersin Süper Amatör Lig’in 12’inci haftası kapsamında oynanan ve Mersin İdman Yurdu’nun 1-0 kazandığı Toroslar Belediyespor maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin Futbol Disiplin Kurulu’nun verdiği cezalar belli oldu. Ancak hakem raporunda sadece Mersin İdman Yurdu sporcularının isminin geçmesi, olayları çıkarttığı düşünülen Toroslar Belediyespor futbolcularına yer verilmemesi, faturanın tek taraflı kesilmesine neden oldu.  Hakem raporu doğrultusunda Disiplin Kurulu 2 Mersin İdman Yurdu’lu futbolcuya ceza kesti. Kırmızı karttan dolayı oyun içinde atılan Mert Arabacı kural gereği ihraç olduğundan 1 maç ceza alırken, maç sonunda olaylara karışan Ural Can Baytan ise ceza kuruluna sevk edildi.


Ligin dengesini değiştiren maç sonu hakemin bitiş düdüğü ile başlayan olaylara ilişkin faturanın sadece Mersin İdman Yurdu’na kesilmesi tepki topladı. Olayları başlattığı düşünülen Mehmet Söyler ile birkaç Toroslar futbolcusunun disiplin kuruluna sevk edilmemesi spor kamuoyu tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Mersin İdman Yurdulu oyuncuların apar topar disipline sevk edilmesi ise tartışmaların daha da büyüyeceği şeklinde yorumlandı. 

MİY, GÜLNAR’I AĞIRLAYACAK
Öte yandan Mersin İdman Yurdu hafta sonu Mersin Stadyumu’nda Gülnar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Gülnar ekibi son 3 maçını kaybederek düşüş yaşaması Kırmızı Lacivertli ekibi umutlandırsa da Toroslar Belediye maçında 2 oyuncusunu kaybetmesi handikap olarak görülüyor. 

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.