banner308

Mersin İdmanyurdu Eski Yöneticisinden Dolandırıcılık Davası

Mersin İdmanyurdu yönetiminden istifa eden Ertan Gülnar, dolandırıcılık suçundan yargıya gidiyor.

Mersin İdmanyurdu Eski Yöneticisinden Dolandırıcılık Davası

Mersin İdmanyurdu yönetiminden istifa eden Ertan Gülnar, dolandırıcılık suçundan yargıya gidiyor.

02 Ocak 2017 Pazartesi 13:14
Mersin İdmanyurdu Eski Yöneticisinden Dolandırıcılık Davası

Mersin İdmanyurdu yönetiminden istifa eden yaklaşık 15 kişiden biri de Ertan Gülnar. Geçtiğimiz günlerde istifasını açıklayan Gülnar, sosyal medyadaki paylaşımı ile de dikkatleri üzerine çekmiş, Tekin ve Yönetimini ağır bir dille eleştirmişti. İşte o isim 50 bin TL dolandırıldığını iddia ederek yargıya gidiyor.



50 BİN TL ALDILAR
Kulüp Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım’ın Ali Tekin’e vermek suretiyle kendisinden 50 bin TL borç para aldığını iddia eden Gülnar, “Hüseyin Yıldırım benden kulüp adına acil ödenmesi gereken konular için Ali Tekin’e verilmek üzere 50 bin TL istedi. Bende bankaya talimat verdim. Hüseyin Yıldırım da bu parayı bankadan çekti. Verdiğim bu parayı borç olarak aldı. Ancak bu paranın bana ödenmesi konusunda hiçbir tasarrufta bulunulmaması doğrultusunda bende yönetim kurulu üyeliğimden istifa ettim” dedi.



ALİ TEKİN ÖDEMEZSE YÜCEL TEKİN’DEN ALIRIZ
Konu ile alakalı olarak Hüseyin Yıldırım’a icra davası açtıkları ve Yıldırım’ın da buna itiraz ettiğini söyleyen Gülnar, “Bende avukatlarım aracılığı ile Savcılığa Hüseyin Yıldırım'a dolandırıcılık suçundan suç duyurusunda bulunuyorum. Ali Tekin 50 bin TL Hüseyin’den para aldığını doğruluyor. Ama paranın ödenmesi konusunda bir tasarrufta bulunmuyor. Hüseyin Yıldırım o parayı öyle yada böyle ödeyecek. Whatsapp yazışmaları var elilmde. Bana ‘Ali Tekin ödemezse ben ödeyeceğim. Ali Tekin ödemezse abisi Yücel Tekin’den senin paranı alırız’ demişti. Ama geldiğimiz noktada benim borç verdiğim para ile ilgili malesef hiçbir gelişme yok” ifadelerini kullandı.



KİMSENİN CEBİNDEN 1 KURUŞ ÇIKMIYOR
Konu ile ilgili Ali Tekin ile de görüştüklerini söyleyen Gülnar, “Büyükşehir Belediyesi’nden her ay düzenli olarak gelen bir para var. Ali Tekin bana verdiğim borç ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden benim paramla ilgili de talepte bulunduklarını söyledi. Ancak daha sonra bunun doğru olmadığını belediyeden teyit ettirdim. Mevcut yönetimde benim paramı verecek 1 tane adam yok. Kimsenin cebinden 1 kuruş çıkmıyor. Benim gibi, ‘bugün yarın vereceğiz’ diyerek para aldıkları kişiler mutlaka vardır. Bu şekilde zaten kulübü döndürmeye çalışıyorlar”şeklinde konuştu.



BU YÖNETİMİN TRANSFER TAHTASINI AÇMASI ZOR
Gülnar son olarak yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesine rağmen halen kulüp internet sitesindeki listede isminin bulunduğunu belirterek, “Benimle birlikte istifa eden Sinan Akpolat ve Murat Çelebi de halen o listed görünüyor. İstifamızı noter aracılığı ile göndermemize rağmen isimlerimizin orda olmasını çok masum bulmuyorum. Bizlerin isimlerini kullanarak halen bu yönetimin güçlü olduğu görüntüsünü vermeye çalıştıklarını düşünüyorum. 15’e yakın istifa olmuş bir yönetim nasıl güçlü olabilir. Çok mantıklı gelmiyor. Bu yönetimin transfer tahtasını açması mümkün değil” diye konuştu. 

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 02.01.2017 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.