banner308

Eşinin Cenazesiyle Günlerce Yaşadı

Alzhemier hastası Orhan Boyacı, eşinin vefat ettiğini fark etmedi. Cenaze ile üç gün aynı evde yaşadı.

Eşinin Cenazesiyle Günlerce Yaşadı

Alzhemier hastası Orhan Boyacı, eşinin vefat ettiğini fark etmedi. Cenaze ile üç gün aynı evde yaşadı.

21 Kasım 2019 Perşembe 13:18
Eşinin Cenazesiyle Günlerce Yaşadı

Aydın'ın Karacasu ilçesinde, eşiyle birlikte yaşayan Zehra Boyacı (66), evinde ölü bulundu. Alzheimer hastası Orhan Boyacı'nın (71), üç gün önce öldüğü belirlenen eşinin cenazesiyle aynı evde yaşadığı öğrenildi. Olay, vefat eden Zehra Boyacı'nın İzmir'de yaşayan kızı, telefonla kendisine ulaşamayınca, yakınlarından annesi ve babasının yaşadığı evi kontrol etmesini istemesi üzerine anlaşıldı. Eve gidenler, kapının açılmaması üzerine polise bildirdi. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleriyle birlikte gelen polis ekipleri, eve girdi. Yapılan kontrolde, yer yatağında yatan Zehra Boyacı'nın öldüğü belirlendi.

NE YAŞANDIĞININ FARKINDA DEĞİLDİ

Yaşlılığa bağlı sebeplerden 3 gün önce yaşamını yitirdiği tespit edilen Boyacı'nın cesedi, Karacasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Zehra Boyacı'nın son olarak geçen pazartesi günü pazar alışverişine ve hastaneye gittiği öğrenildi. Zehra Boyacı'nın evde bulunan Alzheimer hastası eşi Orhan Boyacı'nın ise 3 gün boyunca ölen eşinin cenazesiyle birlikte yaşadığı ne yaşandığının farkında olmadığı öğrenildi.

 

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.