Partisinin il kongresi için Mersin'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Mersin gençlik kolları teşkilatından koreografi sürprizi yapıldı. Gençler spor salonunda Dünya 5'ten büyüktür sloganının yer aldığı dev pankart açtı. AK Parti il kongresi için Mersin'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Mersin gençlik kolları teşkilatı tarafından koreografi sürprizi yapıldı. Gençler tıklım tıklım dolan spor salonunda Cumhurbaşkanı'nın resminin ve "Dünya 5'ten büyüktür" sloganının yer aldığı dev pankart açtı. AK Parti il kongresi için Mersin'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Mersin gençlik kolları teşkilatı tarafından koreografi sürprizi yapıldı. Gençler tıklım tıklım dolan spor salonunda Cumhurbaşkanı'nın resminin ve "Dünya 5'ten büyüktür" sloganının yer aldığı dev pankart açtı.
ERDOĞAN'DAN KARŞILIK
Anlamlı sürprize karşılık Cumhurbaşkanı Erdoğan "Dünya 5'ten büyüktür Mersin! Eyvallah" dedi.
İşte O Pankart.
MERSİN 2019'DA REKORA HAZIR OLSUN
Mersin'i 2019 seçimlerinde AK Parti'nin başarı sıralamasında ortalamanın üzerinde görmek istiyorum. Mersin'i de kalkındırmak, geleceğe hazırlamak için çok yatırım yaptık. 27 katrilyon yatırımla Mersin'in yanındaydık. Ve olmaya devam edeceğiz. Yıllarca laftanb aşka bir şey üretmeyenlerin aksine biz Mersin'in karşısına laf değil icraatla çıkmaya devam edeceğiz.
"AZ ÖNCE ALDIĞIM RAKAM..."
Şu an itibarıyla etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bin 213 oldu. Ve 900 kilometreye varan alan teröristlerden temizlendi.
"O ZAMAN İKİ PARMAĞIMIZ BUNLARIN İKİ GÖZÜNDE OLUR"
Terör örgütünün ve onu destekleyenlerin Suriye'de neyi amaçladıklarını çok iyi biliyoruz. Onun için de onların üzerine üzerine gidiyoruz. Ama kimse bize yanlış bakmasın. Eğer bize yanlış bakarlarsa o zaman iki parmağımız bunların iki gözünde olur.Cerablus'u, Rai'yi, Azez'i, El Bab'ı nasıl teröristlerden temizledikten sonra elektriğinden suyuna, eğitiminden sağlığına tüm altyapı ve üstyapı hizmetleriyle ayağa kaldırmışsak Afrin'i de öyle yapacağız. Ardından, teröristlerden arındırdıktan sonra Münbiç, Ayn el Arap, Tel Abyad, Resulayn, Kamışlı, buraları da teröristlerden temizleyeceğiz.
Mersin Portal-Haber Merkezi