"İyi Parti Ülkemizin ve Milletimizin Umudu"

Yerel seçimler öncesi genel merkez yöneticileriyle durum değerlendirmesi yapan İYİ Parti İl Başkanı Koca, “İyi Parti ülkemizin ve milletimizin umudu, bu umudu boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

"İyi Parti Ülkemizin ve Milletimizin Umudu"

Yerel seçimler öncesi genel merkez yöneticileriyle durum değerlendirmesi yapan İYİ Parti İl Başkanı Koca, “İyi Parti ülkemizin ve milletimizin umudu, bu umudu boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

19 Kasım 2018 Pazartesi 10:16
"İyi Parti Ülkemizin ve Milletimizin Umudu"

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı’ndan yapılan açıklamaya göre, Genel Merkez Yöneticileri, 31 Mart Seçimleri için yol haritası belirlemek ve durum tespiti yapmak üzere il binasında bir araya geldi. Toplantının  açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Servet Koca, “ 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi münasebetiyle, durum tespiti yapmak üzere bugün buradayız. Ankara Milletvekilimiz, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Koray Aydın beyin danışmanı Sayın İbrahim Halil Oral bey, eski Milletvekili, Kurucu Üyemiz, Sayın Koray Aydın beyin danışmanı teşkilatlardan sorumlu Ayhan Çevik bey, Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Topal bey, Silifkeli hemşerimiz Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz Avukat Süleyman Çetin Bey bugün bizlerle birlikteler. Koca, İYİ Parti Mersin İl Yönetim Kurulu ve İYİ Parti Mersin İlçe Başkanlarıyla birlikte yapılan ortak toplantıda Mahalli İdareler Seçimi sürecinde durum tespiti için sorular üzerinde durarak, “Ortak akıl ve ortak fikirle, en uygun adaylarla merkez ve ilçelerde varlığımızı en iyi şekilde gösterip, ülkemizi 1 Nisan sabahında İyi Parti’nin Belediye anlayışıyla tanıştıracağız. Bu sebeple de gece gündüz demeden 31 Mart seçimleri için bütün hızımızla çalışmaya devam edeceğiz. İyi Parti ülkemizin ve milletimizin umudu, bu umudu boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

“MERSİN YÜZÜMÜZÜ AK ETTİİ”
İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral ise Mersin’de olmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, “ Ankara’dan arkadaşlarımızla yola çıktığımızda, bizim gibi Türkiye’nin diğer illerine doğru diğer arkadaşlarımız da yola çıktılar. Tüm Türkiye’de eş zamanlı bu toplantının aynısını gerçekleştiriyoruz” dedi. İYİ Parti’nin 24 Haziran seçimlerini geride bıraktığını ve seçimlerde Mersin’in önemli olan konumunun daha da önemli bir hale geldiğini dile getiren Oral, “Seçimlerden sonra Mersin daha da önemli bir hale gelmiştir. Seçimlerde Mersin yüzümüzü ak etmiş, Parlamentoya 2 milletvekili gönderen onurlu haysiyetli gönülden mücadele vermiş bir ilin mensuplarısınız. Çalışmalarınız sonucunda İYİ Parti’yi taçlandırdınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Oral sözlerine şu şekilde devam etti: “ 24 Haziran seçimleri öncesinde Türkiye’yi 17 yıldan beri iktidarı ile elinde tutan ceberut bir iktidar var. Bu ceberut iktidar tüm değerlerimizi, onurumuzu, haysiyetimizi, milletimizi ve geleceğimizi ilgilendiren demokrasinin tüm değerlerini kendi emelleri doğrultusunda ele geçirmiş bir iktidardır. 17 yıldır ülkemizde hukuk ve adalet yok. Ülkemiz hukuk ve adaleti ceberut bir liderin inisiyatifine, iki dudağının arasına bırakmış durumdadır. Diğer bir konu ise emniyet ve güvenlik. Ülkemiz emniyet ve güvenlik konularında da sınıfta kalmıştır. Yokluk, ekonomik kriz üzerinden siyaset yapmayacak şekilde haysiyetli bir siyaset yapan Partimiz kurmayları olarak görüyoruz ki ülke her gün bir önceki gününü arayacak duruma düşmüştür” dedi. 

“31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE AKP İKTİDARINA EN İYİ CEVABI VERECEKSİNİZ”
Yaşanan siyasi tabloyu irdeleyen Oral “AKP iktidarın bugüne kadarki yerel seçimlerde aldığı oy oranı genel seçimlerde aldığı oy orandan azdır. Devletin tüm imkanlarını kullanan, tüy bitmemiş yetimin hakkını yandaşlarına ve havuz medyasına yediren bu iktidar, sahip olduğu belediye başkanlıklarının tüm imkanlarını kullansa da, yerel seçimlerde milletimiz AKP iktidarını sarsmıştır ve uyarmıştır. Eminim ki milletimizin ferasetine inanarak önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde de bu millet AKP iktidarına en iyi cevabı vereceksiniz. Bu cevabın en iyisini de Türk siyasetinin lokomotifi olan İYİ Parti olarak sizler vereceksiniz. Sayın Genel Başkanımız boş konuşmuyor, Mersin Yürüğünün ayranı kabarınca AKP iktidarının ne yaşayacağını göreceğiz” dedi. 


Halkın teveccühünü kazanmış, milletin gönlünde yer etmiş adaylarla yola çıkacaklarını ifade Oral, “Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, şahıslarla kaim değil. İYİ Parti milletin umudu oldu, ceberut uygulamalara rağmen Partimiz köprübaşı tutmuş durumdadır. Biz gönül gönüle, bir birine el vererek başarılı olacağı inancında olan bir partiyiz. Emin olun ki burada İYİ parti, teşkilatı ve kurmayları Türkiye’deki seçimler için çok ciddi olarak alt yapı için çalışıyor ve kafa yoruyorlar. Bizlere, sizlere düşen görev burada bugünden itibaren Mevlana’nın ‘Hatasız dost arayan, dostsuz kalır’ sözünden feyz alarak el ele, gönül gönüle verip, önemli görevlerimizi en iyi şekilde icra etmemiz olacaktır “ dedi.Toplantı İl Yönetim Kurulu’nun ve İlçe Başkanlarının Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyeliği adaylığı ve seçim sürecinde izlenecek politikalara ilişkin öneri ve değerlendirmeleriyle son buldu.  

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.