banner308

Kılıçdaroğlu'na Belgeleri FETÖ'cular mı Verdi?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'Eşitlik, Adalet ve Kadın Zirvesi'nde Ayşe Arman'ın sorularını yanıtlıyor

Kılıçdaroğlu'na Belgeleri FETÖ'cular mı Verdi?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'Eşitlik, Adalet ve Kadın Zirvesi'nde Ayşe Arman'ın sorularını yanıtlıyor

30 Kasım 2017 Perşembe 14:23
Kılıçdaroğlu'na Belgeleri FETÖ'cular mı Verdi?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğülu 'Eşitlik, Adalet ve Kadın Zirvesi'nde Ayşe Arman'ın sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yurt dışına milyonlarca lira kaçırdığını" iddia ettiği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yakınları tarafından Man Adası'nda bulunan bir off - shore şirkete on milyonlarca dolar aktarıldığını belgeleyen dekontları kimden aldığını açıkladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın yakınlarıyla ilgili ortaya çıkardığı Man Adası belgeleriyle ilgili eleştirilere yanıt verdi.

ÜLKESİNİ SEVEN BÜROKRATLARI İŞARET ETTİ

Eşitlik, Adalet, Kadın Zirvesi'ne katılan Kılıçdaroğlu, Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın belgelerin kaynağına ilişkin olarak yönelttiği "FETÖ'cüler mi verdi?" sorusuna "Hayır. Bu ülkede, ülkesini seven milyonlarca insan var, milyonlarca bürokrat var" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Man Adası olayı şöyle önemli; Vatandaşına dönüp diyeceksin ki vergi ver. Ama Ankara'daki beylerin çocukları Türkiye'de vergi ödememek için başka ülkelere gidip şirket kuruyorlarsa burada ahlaki bir sorun var demektir. İlk açıklamadan bu yana izlediğimiz bütün strateji tuttu. Bir adımımız kaldı. O adımı da bugün yarın gerçekleştireceğiz. Bir adım kaldı. Bunları veren bir insan tabi, uzaydan gelmedi."

'ZARRAB DÜŞMAN OLDU'

Kılıçdaroğlu Zarrab davasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

Haysiyetli insanların Zarrab davasından sonra bulundukları makamlardan ayrılması lazım, haysiyetli insanların. Düne kadar Zarrab'ı devlet protokolüne oturttular ve Zarrab için hayırsever iş adamı dediler. Şimdi Zarrab düşman oldu, neden çünkü itirafçı oldu. Adam rüşvet vermiş, rüşvet alanı da biliyoruz. Haysiyetli ve onurlu olanların makamlardan ayrılması lazım. Hırsızlık olayı var, hırsızlık olayı Türkiye meselesi değil ki. Olay Türkiye'de oluyor, hepimiz biliyoruz, olayı kapatıyorlar. Ama Zarrab ABD'de yargılanıyor. Beni üzen bu. Bu ülkenin mahkemesi yok mu? Bu dosyaları kapatan savcı- hakimler ileride çocuklarına hesap veremeyecekler.  

Son Güncelleme: 30.11.2017 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.