Sarıgül'ün Hangi Partiden Aday Olacağı Belli Oldu!

CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül'ün Şişli'deki adaylığını nasıl ve hangi partiden devam ettireceği konuşulmaya başlandı.

Sarıgül'ün Hangi Partiden Aday Olacağı Belli Oldu!

CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül'ün Şişli'deki adaylığını nasıl ve hangi partiden devam ettireceği konuşulmaya başlandı.

25 Ocak 2019 Cuma 11:00
Sarıgül'ün Hangi Partiden Aday Olacağı Belli Oldu!

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli'den yeniden aday adaylığını duyurmuştu ama CHP'nin Şişli adayını açıklamasını beklemeden partiden istifa etti. Şişli'deki iddiasını devam ettireceğini açıklayan Sarıgül'ün yayınladığı istifa açıklaması kafaları karıştırdı. Mustafa Sarıgül'ün Şişli'deki adaylığını nasıl ve hangi partiden devam ettireceği konuşulmaya başlandı.Yurt, kulislerden gündem olacak bir iddia yakaladı. Yurt'un edindiği bilgilere göre Sarıgül, bağımsız değil Demokratik Sol Parti'den (DSP) aday olacak.

İSTİFA AÇIKLAMASI
İstifa açıklamasında CHP için çok büyük fedakarlıklar yaptığını savunan Sarıgül, "Bugün düşünüyorum; bu fedakarlığın vefa anlamında Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir kıymeti yokmuş" ifadeleriyle CHP yönetimine veryansın etmişti.

Sarıgül açıklamasında, "Ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin kararsızlığı parti kulislerinde beni, büyüdüğüm, yaşadığım, siyasete girdiğim, siyasette geliştiğim ve yıllarca hizmet verdiğim, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı bildiğim Şişli yerine, hepsine söz verdiğim Şişli’de yaşayan yurttaşlarıma hizmet yerine, başka semtlerle adımın anılması beni yordu, daha önemlisi incitti" demişti.

Son olarak da CHP'nin hala Şişli adayını açıklamamasının kendisini kırdığını belirten Sarıgül, "Bütün yaptıklarıma rağmen, Cumhuriyet Halk Partisi’nden vefa görmedim. Cumhuriyet Halk Partisi’ne değil… Partili yurttaşlarıma asla değil… Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine kırgınım, tepkiliyim" ifadeleriyle istifasını açıklamıştı.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.