Türkiye sandık başında

- Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, oyunu kullandı

Türkiye sandık başında

- Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, oyunu kullandı

07 Haziran 2015 Pazar 13:37
Türkiye sandık başında

ANTALYA (AA) - Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, milletvekili genel seçimi için oyunu Levent Aydın Anadolu Lisesinde kullandı.

Okula saat 12.15'te gelen Elvan, 2087 no'lu sandıkta vatandaşlarla oy kullanma sırasının gelmesini bekledi. Elvan, nüfus cüzdanını görevlilerin kontrol etmesinin ardından oyunu kullandı.

Elvan, oyunu kullandıktan sonra, okuldaki tüm sandıkları gezerek görevlilere iyi çalışmalar diledi.

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Elvan, dün saat 18.00'e kadar tüm siyasi partilerin propagandalarını yaparak görüşlerini, düşüncelerini halka anlattıklarını, bugün ise artık milletin kararını vereceğini söyledi.

Elvan, seçimin ülkeye ve millete hayırlı, uğurlu olmasını dileyerek, şöyle konuştu:

"Temennim, seçimde hiçbir şekilde kargaşa, kavga, yaralanma gibi bir takım hadiselerin olmaması. Huzur, barış, kardeşlik duyguları içinde seçim sürecinin devam etmesi. Şu ana kadar gayet iyi gittiğini düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de sıkıntısız bir şekilde devam eder. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Demokrasimizin olmazsa olmazlarının başında gelen sandıktır. Milletimiz tercihini bugün ortaya koyacaktır. Bu tercih doğrultusunda da inşallah Türkiyemiz yol almaya devam edecektir."

Gazetecilerin seçime katılımın nasıl olduğu yönündeki sorusu üzerine Elvan, "Katılımın yüksek olduğunu arkadaşlarımız ifade ettiler. Bu, demokrasimiz açısından son derece önemli. Her bir vatandaşımızın en temel hakkı olan oy kullanma hakkını mutlaka kullanması gerektiğini düşünüyorum. Vatandaşımız neticede ülkeyi kimin yöneteceğine ve ülkede nelerin olması gerektiğine karar verecek" diye konuştu.

Öte yandan, okulda oy kullanmaya gelen ancak adı listelerde çıkmayan Pembe Aslan isimli bir kadın ve yakınları ile bazı vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle Aslan ve yakınları okuldan uzaklaştırıldı.

Son Güncelleme: 07.06.2015 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.