banner308

Osmaniye Devlet Hastane'sinde kalp damar cerrahisi merkezi kuruldu

Osmaniye Devlet Hastane'sinde kalp damar cerrahisi merkezi kuruldu

01 Aralık 2015 Salı 16:15
Osmaniye Devlet Hastane'sinde kalp damar cerrahisi merkezi kuruldu

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Cem Uraldı, Osmaniye Devlet Hastanesi'nde kalp damar cerrahisi merkezinin kurulduğu belirtti.

Uraldı, açık kalp ameliyatı olan hastalarla bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamada, iki ayda hastanede 7 açık kalp ameliyatı yapıldığını söyledi.

Kent dışına en fazla sevkin kalp hastalarında yaşandığını ifade eden Uraldı, şunları kaydetti:

"Osmaniye’de verilemeyen sağlık hizmetlerinin faaliyete geçirilmesiyle ilgili geldiğimiz bir aşama var. Bunlardan birisi de Osmaniye Devlet Hastanesi'nde kalp damar cerrahisi merkezimizin kurulması olmuştur. Bu merkez kapsamında, tanı koydurucu, tedavi edici bir anjiyo ünitemiz ve şu anda toplamda 7'ye ulaştığımız açık kalp ameliyatları hizmeti başlamış oldu. Yapmış olduğumuz ameliyatların hepsi de hamdolsun başarılı geçti. Hastalarımız şifayla taburcu oldular. Onlarla da bugün birlikte yemek yiyerek sevinçlerimizi paylaşalım istedik."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.