Silifke'de AKM Binası Yenileniyor

Silifke İlçesi'nde belediye tarafından Taşucu Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'nde başlatılan tadilat ve yenilik çalışmaları devam ediyor.

Silifke'de AKM Binası Yenileniyor

Silifke İlçesi'nde belediye tarafından Taşucu Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'nde başlatılan tadilat ve yenilik çalışmaları devam ediyor.

22 Aralık 2017 Cuma 12:16
Silifke'de AKM Binası Yenileniyor

Silifke Belediyesi, bakımsız ve kullanıma elverişsiz olan Atatürk Kültür Merkezi binasının onarımını gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bir taraftan çatı onarımını yaparken diğer taraftan binanın boya, badana ve zemin döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ayrıca kullanıma elverişsiz olan salon, oda ve işletmelerin bulunduğu bölümlerde yeniden tadilat edilerek, güzel bir görüntüye kavuşturuluyor.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, bakım ve onarımdan geçirilen binanın yer döşemeleri, çatısı, kapı ve pencereleri yenilenirken, gereksiz olan iç duvarları yıkılarak yeniden dizayn edildiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın kaliteli hizmet alması için her türlü olanak sağlanıyor. Halkımıza ve özellikle Taşucu Mahallesi sakinlerimize daha iyi hizmet sunmak için bu tür değişimler gerekli. Uzun süredir bakımsız ve çevre düzenlemesi yok denilecek kadar kötü durumdaydı. Öncelikli olarak AKM binamızın boşaltılmasını ve yasal kanunlar çerçevesinde plan düzenlemesini yaptık. Hemen ardından tadilat çalışmalarına başlayarak binamızın bakımını gerçekleştiriyoruz. AKM binamızda kısa sürede çalışmaları tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız" dedi.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.