Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Meral Seçer, karşılaşmayı tribünden izleyerek, kentin basketbol takımına destek verdi.
Farklı Galibiyet: 95-73
Carettalar, Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada güçlü rakibi Türk Telekom Basketbol’a karşı üstün bir performans sergileyerek, 95-73’lük sonuçla galip geldi. MSK, ilk çeyreği 22-19 önde tamamlamış, ikinci çeyrekte ise 39-41’lik skorla geriye düşmüş, ancak üçüncü çeyrekte durumu 67-64 lehine çevirmişti. Son çeyrekte mücadeleyi bırakmayan Carettalar, sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı.
Başantrenör Sevim: “Önemli Bir Galibiyet Kazandık”
Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan MSK Başantrenörü Can Sevim, “Hafta boyunca iyi hazırlandık ve savunmalarımızla bu galibiyeti elde ettik. İkinci periyotta biraz zorlandık ama devre arasında yaptığımız konuşmalarla durumu düzelttik. Bu galibiyet bizim için çok güzel ve önemli bir adımdı. Sezondaki ilerleyişimiz için özel bir basamak oldu” dedi.
Taraftarlar Tribünde Takımını Yalnız Bırakmadı
Karşılaşmayı izleyenler arasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Meral Seçer, MSK Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları da yer aldı. Tribündeki taraftarlar, takımlarını büyük bir coşkuyla destekleyerek, galibiyetin keyfini birlikte yaşadılar.
MSK'nın galibiyeti, şehri sevindirdi ve takımın sezondaki moral kaynağı oldu.
Mersin Portal-Haber Merkezi