Tekerlekli Sandalye Türkiye Tenis Şampiyonası

- Şampiyona, 34 sporcunun katılımıyla Mersin'de başladı

Tekerlekli Sandalye Türkiye Tenis Şampiyonası

- Şampiyona, 34 sporcunun katılımıyla Mersin'de başladı

18 Kasım 2015 Çarşamba 13:45
Tekerlekli Sandalye Türkiye Tenis Şampiyonası

MERSİN (AA) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen Tekerlekli Sandalye Türkiye Tenis Şampiyonası başladı.

Turnuva koordinatörü Atilla Kökver, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin Tenis Yelken Kulübü'nde düzenlenen şampiyonada Türkiye'nin değişik illerinden gelen 34 sporcunun mücadele edeceğini söyledi.

Şampiyonanın ana sponsoru Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım ve konaklama gibi ihtiyaçları karşıladığını belirten Kökver, "Maçlar küçükler, kadınlar ve erkekler olarak 3 kategoride oynanıyor. Tekler ve çiftler olarak mücadele edilecek şampiyona 20 Kasım Cuma günü final maçlarıyla sona erecek" dedi.

Turnuvayla, milli takıma seçilecek oyuncuların da belirleneceğini bildiren Kökver, "Sıralamaya girecek sporcular yurt dışında ülkemizi temsilen müsabakalara katılacaklar. Oyuncuların deneyim ve tecrübe kazanması için bu tür etkinliklerin yurt içinde daha çok yapılması gerekir" ifadelerini kullandı. 

Şampiyonada ilk gün her üç kategoride de 16 müsabaka oynanacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.