banner311

1500 Kilo Bozuk Peyniri Tarsus'ta Millete Yedireceklerdi.

1500 Kilo Bozuk Peyniri Tarsus'ta Millete Yedireceklerdi.

05 Şubat 2025 Çarşamba 13:00
1500 Kilo Bozuk Peyniri Tarsus'ta Millete Yedireceklerdi.

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede halk sağlığını tehdit eden satışlara dur diyerek, gıda denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Son yapılan denetimlerde, son kullanma tarihi ve menşei belli olmayan, etiketsiz 3 kilogramlık bidonlar içinde peynir ele geçirildi.

Toplamda 1.500 kilogram peynir tespit edilerek, Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından imha işlemi gerçekleştirildi.

Ayrıca, söz konusu işletme hakkında idari işlem başlatıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, halk sağlığını korumak adına denetimlerin devam edeceğini belirterek, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi için denetimlerimizi titizlikle sürdürüyoruz.

Halk sağlığını tehdit eden hiçbir duruma müsamaha göstermeyeceğiz” dedi.


 

Mersin Portal-Haber Merkezi

Son Güncelleme: 05.02.2025 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.