Lionslar'dan Okullara Atatürk Büstü Jesti

Tarsus İlçesi'nde Anıt Lions Kulübü, Beydeğirmeni İlk ve Ortaokulu bahçelerine birer Atatürk büstü yaptırdı.

Lionslar'dan Okullara Atatürk Büstü Jesti

Tarsus İlçesi'nde Anıt Lions Kulübü, Beydeğirmeni İlk ve Ortaokulu bahçelerine birer Atatürk büstü yaptırdı.

08 Kasım 2017 Çarşamba 10:08
Lionslar'dan Okullara Atatürk Büstü Jesti

Ferahim Şalvuz Mahallesi'nde bulunan okula hediye edilen büstlerin açılışı törenle gerçekleştirildi. Törene, Kaymakam Yüksel Ünal, Lions 118 U Anadolu Yönetim Genel Yönetmeni Adnan Babür Gündüz, Anıt Lions Kulübü Başkanı Gülhan Akkaya, veliler, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.Törende konuşan Okul Müdürü Osman Çetinkaya, okullara armağan edilen büstler için teşekkür ederek, ''Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün hatırasının sürekli canlı tutulması adına yapılan bu büstleri önemsiyoruz. Ayrıca Atatürk Haftası'na az bir zaman kala bu büstlerin okullarımıza kazandırılması bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Katkılarından dolayı Tarsus Anıt Lions Kulübü Başkan ve üyelerine camiamız adına teşekkürlerimizi sunuyorum'' dedi.

Kulüp Başkanı Gülhan Akkaya ise, ''Beydeğirmeni İlk ve Ortaokulunun bahçe duvarı çekilerek ayrılması nedeniyle ihtiyaç hissedilen Atatürk büstlerimizi, Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında okullarımıza armağan etmekten onur duyuyoruz. Tarsus Anıt Lions Kulübü olarak 27 yıldır yerel yönetimlerden, yönetim çevremizden aldığımız desteklerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedef belirledik, olanaklarımızı özveri ile seferber ettik, başarıya odaklandık. Lions hizmet öykümüzde, nerede ihtiyaca varsa orada bir Lion vardır gerçeği ile yola devam etmekteyiz'' diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından öğrencilerin Atatürk temalı şiirleri ve gösterilerinin ardından her iki büstün de açılışı gerçekleştirildi.

Mersin Portal-Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.